beoordeeld met een 8.2

voip provider

Voice over Internet Protocol (VoIP) is bellen via het inernet, in plaats van het gewone vaste telefoonnet.

wij zijn een voip-provider

Op deze pagina lees je meer over ons als provider en welke diensten we leveren.

ontdek wat bij jouw bedrijf past

Onze pioniers denken geheel vrijblijvend mee over jouw geschikte telefonie oplossing.

hoe kies je de beste voip provider?

Het is belangrijk om voor jouw situatie af te wegen wat je van de VoIP provider verwacht voordat je een VoIP provider uitkiest. Twee VoIP providers zijn immers nooit exact hetzelfde qua prijs en dienstverlening. Hier lees je meer over ons en en onze diensten die ervoor zorgen dat bedrijven op een slimme manier bereikbaar blijven, door bijvoorbeeld vaste telefoonnummers op mobiele telefoon aan te bieden.

mogelijkheden bij speakup

Wij leveren telefonie aan aan elk type bedrijf, van klein tot groot. Hierbij vinden wij het belangrijk dat elke oplossing exact aansluit aan de wensen en behoeften van de klant. Een zzp’er heeft immers andere behoeftes dan een multinational op gebied van telefonie. Daarnaast vinden we privacy en security voor onze gebruikers ook ontzettend belangrijk. Waarom? Daar schreven we onlangs zelfs een blog over, op de Dag van de Privacy.

vast nummer op mobiel

Voor ondernemers die op hun mobiel bereikbaar willen zijn bieden wij ook vaste nummers op mobiel aan. Zo heb je de professionele uitstraling van een 085-nummer, maar de bereikbaarheid van een mobiele telefoon. Wij schakelen het nummer rechtstreeks door naar je mobiele telefoonnummer. Het voordeel hieraan is dat je zelf kunt instellen wanneer je bereikbaar bent op je telefoon en wanneer niet, hiermee houd je je privé en werk gemakkelijk in balans. Meer over deze oplossing weten?

behoud van nummer

Als je al een telefoonnummer hebt, dan kun je deze gewoon behouden. Bij Speakup regelen we gewoon dat jouw nummer van je oude provider overgenomen wordt, waardoor je kan genieten van alle gemak en flexibiliteit die wij bij bieden, zonder dat je hiervoor je telefoonnummer moet kwijt raken. Tijdens de ‘omzet-tijd’ blijf je uiteraard gewoon bereikbaar, zodat je geen enkel telefoontje hoeft te missen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Stel dan nu je eigen abonnement samen.

passend voor ieder bedrijf

Heb je behoefte aan integratie? Of wil je een hele simpele telefonieoplossing? Wij helpen je graag verder en geven advies dat specifiek bij jullie past.

5-20 medewerkers

Compass®

Een telefooncentrale is onmisbaar om vernieuwende dingen te kunnen doen met jouw bedrijfscommunicatie. Denk bijvoorbeeld aan het routeren van in- en uitgaande gesprekken of het instellen van wachtrijen. We spreken over een virtuele telefooncentrale als er geen fysieke telefoonkast meer nodig is.

Speakup heeft zo’n eigen virtuele telefooncentrale: Speakup Compass. Via een webbrowser kan je hier eenvoudig naartoe navigeren en inrichten zoals jij het wilt.

20-150 medewerkers

Microsoft Teams

Gebruik jij als bedrijf al Microsoft 365? Maar bel jij nog via een aparte telefooncentrale? Eigenlijk niet nodig, want je kunt alles onderbrengen in Microsoft Teams. Met Microsoft Teams kun je niet alleen (video) bellen naar personen binnen en buiten jouw organisatie maar ook naar vaste en mobiele nummers.

Hoe? Simpel. Wij maken een zogenaamde Direct Routing koppeling tussen ons netwerk en jouw Microsoft 365-omgeving.

20-150 medewerkers

Xelion

Stel je voor dat je al je zakelijke communicatiebehoeften kunt centraliseren in één krachtig platform. Geen gedoe meer met versnipperde communicatietools, maar een naadloze en geïntegreerde oplossing die jouw team in staat stelt om slimmer te werken en beter te communiceren.

Of je nu op kantoor bent, onderweg bent naar een vergadering of vanuit huis werkt, Xelion 8 zorgt ervoor dat je altijd verbonden bent.

aansluiten is zo geregeld

1

kom in contact

Geen vraagstuk is ons te ingewikkeld en geen VoIP omgeving is ons te groot. Onze experts kennen de markt, de mogelijkheden en ons partnernetwerk.  Neem vrijblijvend contact met ons op. Zo krijg je de juiste expert die kan adviseren wat voor jouw bedrijf en je mensen het beste werkt. Bel +31 (0)88 – 773 25 85 of stuur een mail.

2

we komen langs

Nadat we een grondige analyse van de behoeften van jouw organisatie hebben gemaakt ontvang je een op maat gemaakte offerte. Bij de overstap hoef je je geen zorgen te maken over technische details, zoals nummerbehoud, het ontwerpen van nummerplannen en het instellen van je telefooncentrale. Wij nemen al deze taken van je over. Bij Speakup maak je zorgenloos de overstap over naar onze robuuste dienstverlening.

3

zorgeloos bellen

Je kunt nu gaan genieten van alle voordelen van je nieuwe virtuele telefooncentrale! Zo kan je bellen via verschillende apparaten, met je mobiel, vast toestel of computer/laptop jij hebt de keuze. Koppel desgewenst met Speakup CTI eenvoudig je telefonie aan andere systemen, waardoor je werkdag stukken efficiënter verloopt. Dankzij de flexibiliteit van een telefooncentrale in de cloud kun je eenvoudig op- en afschalen en omdat je geen fysieke centrale nodig hebt bespaar je ook in je kosten.

complete voip telefonie, geheel samen te stellen naar wens

klaar om te verbinden?

Onze pioniers denken geheel vrijblijvend mee over jouw geschikte telefonie oplossing.

terugbelverzoek

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Laat een terugbelverzoek achter zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

contact opnemen

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Vul hier onderstaande formulier in zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Hoe wil je dat wij contact met je opnemen?

Vraag vandaag een offerte aan

Contactpersoon(Vereist)
Aantal gebruikers in je onderneming(Vereist)