beoordeeld met een 8.2

085 nummer

Een 085 nummer biedt een professionele, landelijke uitstraling voor jouw bedrijf. Verschillende vestigingen van je onderneming zijn dan namelijk bereikbaar via hetzelfde nummer. Natuurlijk zijn er nog meer voordelen voor jou. We leggen even uit wat een 085 nummer is.

intergraties

Een koppeling met je klantendatabase of een overzicht van je wachtrijen. Snel en makkelijk geregeld met onze integraties.

vrijheid

Doordat je telefooncentrale via het internet overal bereikbaar is, heb jij vrijheid in waar en wanneer je bereikbaar bent.

flexibel

Opschalen en afschalen vereist geen nieuwe apparatuur. Richt je virtuele telefooncentrale eenvoudig in via een webpagina.

ik wil een 085 nummer

Wil jij graag op een simpele manier zakelijk bellen? Wij regelen het voor je! Laat hier gerust je gegevens achter, wij nemen snel contact met je op!

jouw voordeel

Als je een 085 nummer hebt, ben je dus landelijk op hetzelfde nummer bereikbaar. Het is dus niet gebonden aan een bepaalde regio. Dit nummer is het handigste voor bedrijven die meerdere locaties in Nederland hebben. Daarnaast zijn er ook kleine organisaties die dit nummer gebruiken, om een landelijke uitstraling te hebben

Welke voordelen zijn er nog meer aan een 085 nummer?

  • Landelijke uitstraling i.p.v. regionaal;
  • Professionele uitstraling, want het is een vast nummer dat geschikt is voor bedrijven;
  • 085-nummers blijven gelijk bij verhuizing;
  • Bereikbaar vanuit het buitenland;
  • Klantvriendelijk 0900-nummer alternatief;
  • Dit nummer is per stuk aan te vragen;
  • Kosten voor het bellen zijn gelijk aan die van een ander vast telefoonnummer.

ideaal voor bedrijven

Een 085 nummer geeft, zoals gezegd, een professionele en landelijke uitstraling aan jouw bedrijf, maar dat is niet het enige. Doordat je geen vast toestel nodig hebt voor een 085 nummer ben je als ondernemer altijd en overal bereikbaar, wel zo gemakkelijk. Appen is ook mogelijk met dit nummer, je hebt namelijk de mogelijkheid om het te koppelen aan een WhatsApp Business account.

cloud telefonie

voor wie?

Heb je een bedrijf met meerdere vestigingen? Kies dan zeker voor een 085 nummer. Klanten kunnen deze vestigingen dan bereiken via hetzelfde netnummer. Een voordeel ten opzichte van een 088 nummer is dat je een 085 nummer kunt afnemen per stuk. Handig voor mkb-bedrijven met meerdere locaties. Naast dit nummer is het bij Speakup ook mogelijk om een ander voip nummer af te sluiten.

complete voip telefonie, geheel samen te stellen naar wens

Vanaf

€5,50

Per gebruiker, per maand

klaar om te verbinden?

Onze pioniers denken geheel vrijblijvend mee over jouw geschikte telefonie oplossing.

terugbelverzoek

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Laat een terugbelverzoek achter zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Vraag vandaag een offerte aan

Contactpersoon(Vereist)
Aantal gebruikers in je onderneming(Vereist)