085 nummer

Een 085 nummer biedt een professionele, landelijke uitstraling voor jouw bedrijf. Verschillende vestigingen van je onderneming zijn dan namelijk bereikbaar via hetzelfde nummer. Natuurlijk zijn er nog meer voordelen voor jou. We leggen even uit wat een 085 nummer is.

ik wil een 085 nummer

jouw voordeel

Als je een 085 nummer hebt, ben je dus landelijk op hetzelfde nummer bereikbaar. Het is dus niet gebonden aan een bepaalde regio. Dit nummer is het handigste voor bedrijven die meerdere locaties in Nederland hebben. Daarnaast zijn er ook kleine organisaties die dit nummer gebruiken, om een landelijke uitstraling te hebben

Welke voordelen zijn er nog meer aan een 085 nummer?

  • Landelijke uitstraling i.p.v. regionaal;
  • Professionele uitstraling, want het is een vast nummer dat geschikt is voor bedrijven;
  • 085-nummers blijven gelijk bij verhuizing;
  • Bereikbaar vanuit het buitenland;
  • Klantvriendelijk 0900-nummer alternatief;
  • Dit nummer is per stuk aan te vragen;
  • Kosten voor het bellen zijn gelijk aan die van een ander vast telefoonnummer.
nummer aanvragen

ideaal voor bedrijven

Een 085 nummer geeft, zoals gezegd, een professionele en landelijke uitstraling aan jouw bedrijf, maar dat is niet het enige. Doordat je geen vast toestel nodig hebt voor een 085 nummer ben je als ondernemer altijd en overal bereikbaar, wel zo gemakkelijk. Appen is ook mogelijk met dit nummer, je hebt namelijk de mogelijkheid om het te koppelen aan een WhatsApp Business account.

nummer aanvragen

voor wie?

Heb je een bedrijf met meerdere vestigingen? Kies dan zeker voor een 085 nummer. Klanten kunnen deze vestigingen dan bereiken via hetzelfde netnummer. Een voordeel ten opzichte van een 088 nummer is dat je een 085 nummer kunt afnemen per stuk. Handig voor mkb-bedrijven met meerdere locaties. Naast dit nummer is het bij Speakup ook mogelijk om een ander voip nummer af te sluiten.

ik wil een 085 nummer

ik wil een nummer aanvragen

Wil jij graag op een simpele manier zakelijk bellen? Wij regelen het voor je!

Laat hier gerust je naam, e-mailadres en eventueel je telefoonnummer achter, zodat wij contact met je kunnen opnemen!

Institutenweg 6
7521 PK Enschede

088 - 773 25 87