beoordeeld met een 8.2

bellen met microsoft teams

Wist je dat je kunt bellen met Microsoft Teams? Dan bedoelen we niet videobellen, maar bellen zoals met een telefoon. Dit kan namelijk ook met het Microsoft programma en wij kunnen je daarbij helpen.

Hoe? Simpel. Een koppeling tussen ons netwerk en jouw Microsoft 365-omgeving.

wat zijn de voordelen van bellen met teams?

  • Door MS Teams om te toveren als telefooncentrale, krijg je alle functionaliteiten van een centrale (wachtrijen, extern bellen, belplannen, etc.)
  • Je kunt integreren met andere Microsoft 365-programma’s
  • Software-updates gaan automatisch, hier heb jij geen omkijken naar
  • Bespaar kosten als jouw bedrijf voornamelijk Microsoft gebruikt, je hoeft namelijk geen hele nieuwe telefooncentrale aan te schaffen
  • Je kunt bellen vanaf elke locatie, met verschillende apparaten
  • Met Teams als telefooncentrale is jouw bedrijf toekomstbestendig. Microsoft updatet MS Teams regelmatig en voegt nieuwe functies toe.

hoe werkt bellen via microsoft teams?

met onze oplossing Speakup Direct Routing: een koppeling tussen ons netwerk en jouw Microsoft 365-omgeving. Zo profiteer je van de kracht van Microsoft Teamsgecombineerd met de zeer robuuste dienstverlening van Speakup.

intergraties

Een koppeling met je klantendatabase of een overzicht van je wachtrijen. Snel en makkelijk geregeld met onze integraties.

vrijheid

Doordat je telefooncentrale via het internet overal bereikbaar is, heb jij vrijheid in waar en wanneer je bereikbaar bent.

flexibel

Opschalen en afschalen vereist geen nieuwe apparatuur. Richt je virtuele telefooncentrale eenvoudig in via een webpagina.

download ons whitepaper voor meer informatie

Gebruiken jullie al fanatiek Microsoft Teams? Wist je dat je ook kunt telefoneren met dit programma? Een mooie oplossing als je alle communicatie op één plek wilt. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Download dan het whitepaper over Microsoft Teams als telefooncentrale!

download het whitepaper

wil je meer meer weten over de mogelijkheden? Download hier het whitepaper over Microsoft Teams als telefooncentrale

terugbelverzoek

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Laat een terugbelverzoek achter zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Vraag vandaag een offerte aan

Contactpersoon(Vereist)
Aantal gebruikers in je onderneming(Vereist)