beoordeeld met een 8.2

partner worden?

Wij geloven in de kracht van het samenwerken met partners. Samen kunnen wij klanten de beste oplossingen bieden om hun bereikbaarheid te verbeteren.

stabiele dienstverlening

Als partner houd je je eigen klanten in beheer, heb je een stabiele dienstverlening en krijg je persoonlijke betrokkenheid van ons. Klinkt dat goed? Ga dan met ons het avontuur aan!

samen pionieren?

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

samen pionieren

De kracht van goede dienstverlening zit volgens ons voor een groot deel in persoonlijk contact. Maar, wel in balans met zelfstandig werken en eigen regie. Bij ons krijg je als VoIP partner een eigen sales verantwoordelijke en een technisch consultant. Maar het blijft daar niet bij, heel team Speakup staat voor je klaar. Samen helpen we je op de beste manier mogelijk!

Daarnaast snappen wij ook dat je zelfstandig wilt werken. Daarom hebben wij voor jou als partner SIA: Speakup Informatie Assistente. Een platform waarop jij servicevragen kunt stellen, maar ook heel veel kunt vinden in onze kennisbank. Zo ben je snel geholpen en kan je jouw reis voortzetten. Daarnaast hebben we een Partner Portaal voor aanvragen waarin jij kan porteren en klanten kunt beheren.

jouw voordelen

Wanneer jij een VoIP reseller wordt dan brengt dit natuurlijk voordelen met zich mee. Maar wat zijn die voordelen dan? Jouw voordelen als onze reseller:

Wij bieden:

  • Trainingen
  • Stabiele dienstverlening
  • SIA (Speakup Informatie Assistente)
  • Partner portaal voor facturering en aanvragen
  • Aantrekkelijk verdienmodel
 • Commerciële voordelen

verschillende resellers

Voor elke partner zijn er verschillende mogelijkheden. Zo werken we samen met agenten die onze oplossingen verkopen onder de naam Speakup. Maar ook whitelabel partijen die Speakup toevoegen als product onder eigen vlag. Dat kan ook! Dat ligt aan jouw voorkeur als VoIP partner. Samen zoeken we naar de beste samenwerking.

xelion, compass en teams

Voor elke VoIP reseller hebben wij een passend aanbod. Ons portfolio is namelijk erg divers. We bieden Speakup Compass aan, onze eigen telefooncentrale vol flexibiliteit en technische voordelen. Daarnaast bieden we Xelion aan, een complete VoIP-telefooncentrale die voornamelijk geschikt is voor mkb-bedrijven. Tot slot bieden we Direct Routing aan, waarmee je Microsoft Teams omtovert tot een volwaardige telefooncentrale. Handig voor bedrijven die in het Microsoft-ecosysteem werken. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen. Neem dan contact met ons op.

terugbelverzoek

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Laat een terugbelverzoek achter zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Vraag vandaag een offerte aan

Contactpersoon(Vereist)
Aantal gebruikers in je onderneming(Vereist)