partner worden?

Wij geloven in de kracht van het samenwerken met partners. Samen kunnen wij klanten de beste oplossingen bieden om hun bereikbaarheid te verbeteren. Als partner houd je je eigen klanten in beheer, heb je een stabiele dienstverlening en krijg je persoonlijke betrokkenheid van ons. Klinkt dat goed? Ga dan met ons het avontuur aan!

Wanneer jij een VoIP reseller wordt dan brengt dit natuurlijk voordelen met zich mee. Maar wat zijn die voordelen dan? Jouw voordelen als onze reseller:

Wij bieden:
  • Trainingen

  • Stabiele dienstverlening

  • SIA (Speakup Informatie Assistente)

  • Partner portaal voor facturering en aanvragen
  • Aantrekkelijk verdienmodel

  • Commerciële voordelen
ik wil samenwerken

samen pionieren

De kracht van goede dienstverlening zit volgens ons voor een groot deel in persoonlijk contact. Maar, wel in balans met zelfstandig werken en eigen regie. Bij ons krijg je als VoIP partner een eigen sales verantwoordelijke en een technisch consultant. Maar het blijft daar niet bij, heel team Speakup staat voor je klaar. Samen helpen we je op de beste manier mogelijk!

Daarnaast snappen wij ook dat je zelfstandig wilt werken. Daarom hebben wij voor jou als partner SIA: Speakup Informatie Assistente. Een platform waarop jij servicevragen kunt stellen, maar ook heel veel kunt vinden in onze kennisbank. Zo ben je snel geholpen en kan je jouw reis voortzetten. Daarnaast hebben we een Partner Portaal waarin jij je facturering en aanvragen kunt verwerken.

ik wil partner worden

verschillende resellers

Voor elke partner zijn er verschillende mogelijkheden. Zo werken we samen met agenten die onze oplossingen verkopen onder de naam Speakup. Maar ook whitelabel partijen die Speakup toevoegen als product onder eigen vlag. Dat kan ook! Dat ligt aan jouw voorkeur als VoIP partner. Samen zoeken we naar de beste samenwerking.

ik wil samenwerken

wil jij partner worden?

Zie jij een samenwerking met ons wel zitten? Of wil je graag meer informatie over ons partnerprogramma?

Laat dan gerust je naam en telefoonnummer achter. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden!

Institutenweg 6
7521 PK Enschede

088 - 773 25 87