beoordeeld met een 8.2

wij zijn Speakup

Al ruim 20 jaar dé ervaren en betrouwbare partner in verbinden. Speakup verbindt mensen met technologie zodat zij de vrijheid hebben om te kiezen waar, wanneer en hoe ze veilig communiceren met elkaar en de wereld om zich heen.

onze visie

Speakup verbindt mensen met technologie zodat zij de vrijheid hebben om te kiezen waar, wanneer en hoe ze veilig communiceren met elkaar en de wereld om zich heen.

Onze honger naar vernieuwing en onze passie voor technologie zorgen ervoor dat wij iedere dag onze kennis en ervaring inzetten voor de ontwikkeling van veilige, betrouwbare en baanbrekende innovaties die niet moeilijker zijn dan strikt noodzakelijk.

onze missie

In 2030 brengen wij dagelijks miljoenen mensen door heel Europa met elkaar in contact.

De weg daar naartoe? Die bewandelen wij niet alleen.

Als pionier verkennen wij samen met anderen nieuwe mogelijkheden, durven wij risico’s te nemen en zoeken we de grenzen op van wat technisch haalbaar is. Hierbij hebben wij jouw vrijheid en privacy hoog in het vaandel staan. We ontdekken de mogelijkheden van nu én bereiden ons voor op de toekomst.

Pionieren zit in ons bloed. Wij zijn pioniers in verbinden.

ervaar onze service

Nu al overtuigd? Benieuwd hoe onze oplossingen jou voordeel op gaan leveren?

Heb je andere vragen voor ons die we mogen beantwoorden? Laat gerust je telefoonnummer achter, zodat we je terug kunnen bellen om je verder te helpen!

Als grondlegger van de ISO norm beoordeelt BSI het managementsysteem van organisaties en ondersteunt hiermee de optimalisatie en continue verbetering van bedrijfsprocessen. De experts van BSI hebben hun ervaring opgedaan in organisaties uit diverse sectoren en worden continu getraind om beter te blijven presteren.

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) houdt toezicht op: de mededinging en de bescherming van consumenten.

Met als doel markten goed te laten werken voor mensen en bedrijven. Dat doen we niet alleen nu, maar ook in de toekomst. De ACM handhaaft de spelregels die gelden voor bedrijven door oneerlijke praktijken tegen te gaan en te bevorderen dat zij de regels naleven.

The Cloud Communications Alliance is a peer association dedicated to the growth of the industry. We represent the voice of the industry and provide the forum that industry leaders need to discuss key topics and advance their mutual or individual goals.

Vereniging COIN is een samenwerkingsverband van telecomaanbieders die actief zijn op de Nederlandse markt. Als vereniging bieden we een gezamenlijk platform voor het inrichten en faciliteren van gezamenlijke bedrijfsprocessen. Ook worden binnen vereniging COIN in aanvulling op wet- en regelgeving zelfreguleringsafspraken gemaakt.

We ondersteunen daarmee end-to-end interoperabiliteit van telecommunicatiediensten en dragen bij aan marktwerking, zodat consumenten en bedrijven klantvriendelijk en efficiënt kunnen overstappen van aanbieder

klaar om te verbinden?

Onze pioniers denken geheel vrijblijvend mee over jouw geschikte telefonie oplossing.

contact opnemen

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Vul hier onderstaande formulier in zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Hoe wil je dat wij contact met je opnemen?

Vraag vandaag een offerte aan

Contactpersoon(Vereist)
Aantal gebruikers in je onderneming(Vereist)