wij zijn Speakup

Een technische club met VoIP-telefonie experts, die nadenkt over jouw bereikbaarheid.

onze pioniers

Support & Servicedesk Medewerker
Niels
Support & Servicedesk Medewerker
Quinten
Beleidsondersteuner
Marieke
UI/UX Designer en Marketeer
Jannes

Met het geavanceerde platform van Speakup is Knoworries als totaalleverancier van ICT-diensten in staat om onze klanten ook op het gebied van telefonie van hoogwaardige oplossingen te voorzien. Alle Speakup diensten aanvullend op “gewoon bellen” maakt het dat veel klanten voor onze oplossing kiezen.

De hoge betrouwbaarheid van de diensten is voor ons een belangrijke reden om te kiezen voor de samenwerking met Speakup. Door de inzet van diensten van Speakup zijn wij verzekerd van een probleemloze, storingsvrije klantervaring ongeacht het belvolume dat wordt aangeboden. De no-nonsense werkwijze van Speakup sluit perfect aan bij de manier waarop wij zelf werken en is de basis voor onze langjarige samenwerking.

Door onze samenwerking met Speakup zijn wij verzekerd van betrouwbare telefoniediensten voor onze klanten. Ze zijn altijd bereikbaar voor vragen en we kunnen bij Speakup terecht voor goed advies. Deze korte communicatielijnen zijn voor ons dé basis voor een prettige samenwerking.

ervaar onze service

Nu al overtuigd? Benieuwd hoe onze oplossingen jou voordeel op gaan leveren?

Heb je andere vragen voor ons die we mogen beantwoorden? Laat gerust je telefoonnummer achter, zodat we je terug kunnen bellen om je verder te helpen!

Institutenweg 6
7521 PK Enschede

088 - 773 25 87

ISO/IEC 27001:2013 is een norm welke geheel gericht is op de beveiliging van al uw bedrijfsgegevens en de aan u ter beschikking gestelde vertrouwelijke gegevens van uw klanten. Het lekken van gegevens kan leiden tot ernstige financiële schade en aantasting van het bedrijfsimago.

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) is een onafhankelijke toezichthouder die zich sterk maakt voor consumenten en bedrijven. ACM houdt toezicht op de mededinging, een aantal specifieke sectoren en het consumentenrecht. Met als doel een gelijk speelveld met bedrijven die zich aan de regels houden, en goedgeïnformeerde consumenten die voor hun recht opkomen. Speakup is voorstander van consumenten- en gebruikersrechten en zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens & privacy.

Headquartered in Washington, DC, CCA advocates on behalf of our members? interests and works to educate policymakers on the key issues that impact our members? Ability to compete, survive, and thrive. Currently these issues include access to spectrum, access to devices access to networks, universal service fund (USF) reform, Next-Generation 911 (NG911) solutions, among others.

 

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt toezicht op de financiële markten: op sparen, beleggen, verzekeren en lenen. Het is belangrijk dat het publiek, het bedrijfsleven en de overheid vertrouwen hebben in de financiële markten. En dat de markten op een duidelijke en eerlijke manier werken.

Vereniging COIN is een samenwerking van Nederlandse aanbieders van elektronische communicatiediensten en -netwerken. Zij helpt haar leden, zoals Speakup, te voldoen aan een aantal wettelijke en (zelf)gereguleerde verplichtingen.