voip

VoIP telefonie, is simpel gezegd bellen via het internet. Het is de moderne manier van bellen. Er is geen dure telefoonlijn of fysieke centrale nodig die je moet onderhouden. Maak gebruik van een centrale in de cloud en een verbinding met ons eigen netwerk.

lees meer

wat is voip telefonie?

Eerder had ieder huis of kantoor een telefoonlijn. Via de telefoonlijn had je verbinding met de centrale PTT. In deze centrale werd de verbinding gemaakt met het telefoontoestel dat je wilde bereiken. Vroeger werd handmatig, door een telefoniste, later automatisch door middel van pulsjes op tonen op de lijn. Toen kwam het bellen via het internet.

Eerst ging het via modems over ouderwetse telefoonlijnen, later via ADSL, SDSL, kabel en nu zelfs glasvezel. Deze ontwikkeling zette de wereld op zijn kop. We gingen gebruik maken van bellen via het internet, de vaste telefoonlijn werd ondergeschikt. Met VoIP telefonie is bellen een toepassing op je internetverbinding geworden, net als websurfen en e-mailen.

ik wil zakelijk bellen

voordelen van voip telefonie

Er zijn meerdere voordelen van VoIP telefonie. Zo kun je gemakkelijk je telefoon gebruiken op een andere plek dan thuis. Bij de klant op locatie, onderweg of op vakantie. Waar en wanneer jij wilt. Daarnaast maakte de opkomst van de cloud mogelijk dat de telefooncentrale van je bedrijf opgedoekt kon worden. VoIP telefonie wordt daarom ook wel cloud telefonie genoemd. Dat scheelt ruimte, investeringen in apparatuur, en eigenlijk simpelweg: een hoop gedoe.

Natuurlijk is de functionaliteit die de centrale bood niet verdwenen. In de cloud gebruik je een virtuele telefooncentrale die je gemakkelijk via een webpagina kunt inrichten. Zo’n systeem is flexibel en schaalbaar, alles is af te stemmen op de wensen en behoeften van jouw organisatie. VoIP telefonie is een ideale oplossing voor zzp, mkb en groot zakelijk. Win-win!

ik wil zakelijk bellen

voor wie is voip telefonie?

Door deze technologie kunnen wij je als cloud telefonie provider helpen om allerlei verschillende telefoons, computers en systemen aan elkaar te knopen. Zo ontwikkelden we als een van de eersten in Nederland een echte koppeling tussen vaste en mobiele telefonie.

Op deze manier biedt VoIP telefonie een oplossing voor iedereen die bereikbaar wil zijn. Iedereen kan namelijk goedkoop bellen via het internet. Kies een VoIP nummer naar wens en een telefoontoestel en dan ben je klaar! Voor de tarieven kan je contact met ons opnemen.

ik wil internetbellen

laat ons jou helpen

Wil jij graag zakelijk bellen, maar weet je nog niet precies hoe je dit wilt aanpakken? Neem gerust contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen met jouw VoIP-oplossing!

Institutenweg 6
7521 PK Enschede

088 - 773 25 87