beoordeeld met een 8.2

voIP telefonie

Maatwerk nodig? Wij helpen je jouw VoIP-pakket samen te stellen, want goede en snelle communicatie is de basis van elk bedrijf.

Neem contact met ons op om jouw ideale VoIP-pakket samen te stellen.

Samen met jou zoeken we naar de beste oplossing.

bereikbaar met voIP-telefonie

Met ons eigen telefoonnetwerk kunnen wij jouw bedrijf compleet van dienst zijn. 

Jouw vrijheid om te kiezen waar, wanneer en hoe jij communiceert met je klanten, staat bij ons voorop!

Wij als operator, hebben ons eigen netwerk waarop wij tevens onze diensten leveren. Hierdoor hebben wij zelf de regie en bewaking ons sterke netwerk.

het gemak van Speakup

integraties

Een koppeling met je klantendatabase of een overzicht van je wachtrijen. Snel en makkelijk geregeld met onze integraties.

vrijheid

Doordat je telefooncentrale via het internet overal bereikbaar is, heb jij vrijheid in waar en wanneer je bereikbaar bent.

flexibel

Opschalen en afschalen vereist geen nieuwe apparatuur. Richt je virtuele telefooncentrale eenvoudig in via een webpagina.

ontdek wat bij jouw bedrijf past

Onze technici denken geheel vrijblijvend mee over jouw geschikte telefonie oplossing.

Bekijk onze diensten

5-20 medewerkers

Een telefooncentrale is onmisbaar om vernieuwende dingen te kunnen doen met jouw bedrijfscommunicatie. Denk bijvoorbeeld aan het routeren van in- en uitgaande gesprekken of het instellen van wachtrijen. We spreken over een virtuele telefooncentrale als er geen fysieke telefoonkast meer nodig is.

Speakup heeft zo’n eigen virtuele telefooncentrale: Speakup Compass. Via een webbrowser kan je hier eenvoudig naartoe navigeren en inrichten zoals jij het wilt.

20-150 medewerkers

Gebruik jij als bedrijf al Microsoft 365? Maar bel jij nog via een aparte telefooncentrale? Eigenlijk niet nodig, want je kunt alles onderbrengen in Microsoft Teams. Met Microsoft Teams kun je niet alleen (video) bellen naar personen binnen en buiten jouw organisatie maar ook naar vaste en mobiele nummers.

Hoe? Simpel. Wij maken een zogenaamde Direct Routing koppeling tussen ons netwerk en jouw Microsoft 365-omgeving.

20-150 medewerkers

Stel je voor dat je al je zakelijke communicatiebehoeften kunt centraliseren in één krachtig platform. Geen gedoe meer met versnipperde communicatietools, maar een naadloze en geïntegreerde oplossing die jouw team in staat stelt om slimmer te werken en beter te communiceren.

Of je nu op kantoor bent, onderweg bent naar een vergadering of vanuit huis werkt, Xelion 8 zorgt ervoor dat je altijd verbonden bent.

privacy en security bij Speakup

We zijn aanmoedigers van veilige communicatie. Het geeft ons de impuls om onze privacy en security continu te evalueren en te verbeteren.

Daar staan we voor bij de levering van onze diensten. Onze security officers beheren dagelijks onze processen en verbeteren deze.

Dat maakt Speakup uniek en veilig in de communicatiewereld. Neem contact met ons op voor meer informatie

foto24

top-notch verbinding

Het barst van de providers van (VoIP) telecomdiensten, zeker in de zakelijke markt. Wij zijn een van de weinige aanbieders die zowel operator als provider zijn. Waar zit het verschil? Een VoIP provider levert telefonie en doet daarvoor beroep op de (telecommunicatie)netwerken van operators. Wij als operator, hebben ons eigen netwerk waarop wij tevens onze diensten leveren. Hierdoor hebben wij zelf de regie en bewaking over het netwerk en waarborgen wij jouw privacy en veiligheid.

Speakup verbindt

Al ruim 20 jaar dé ervaren en betrouwbare partner in verbinden. Speakup verbindt mensen met technologie zodat zij de vrijheid hebben om te kiezen waar, wanneer en hoe ze met elkaar en de wereld om zich heen.

ontdek wat bij jouw bedrijf past

Onze pioniers denken geheel vrijblijvend mee over jouw geschikte telefonie oplossing.

oneindige integraties

Op zoek naar een goed uitgewerkte callcenter of frontoffice oplossing? Hulp nodig bij het in kaart brengen van je bereikbaarheid? Laat ons je helpen! Wij hebben ervaring met uitdagende implementatietrajecten op grote schaal en staan voor je klaar

top service en support

Persoonlijk, oplossingsgericht en altijd met een lach. Dat is hoe we je graag te woord staan. Wij zijn een flexibele organisatie en we houden niet van stilstaan.

Verandert jouw situatie? Ontdek je problemen? Wij gaan graag met je in gesprek om uit te vinden waar dat aan ligt. Face-to-face, telefonisch of per e-mail. Het kan allemaal!

We hebben een hele verzameling aan tools waarmee we je kunnen helpen. Denk aan trainingen voor het inrichten van je telefooncentrale, 24/7 support, analyse en/of adviesgesprekken met onze technische consultants. De mogelijkheden zijn grenzeloos, onze lijnen kort waardoor we snel schakelen en resultaat boeken.

aansluiten is zo geregeld

1

kom in contact

Geen vraagstuk is ons te ingewikkeld en geen VoIP omgeving is ons te groot. Onze experts kennen de markt, de mogelijkheden en ons partnernetwerk.  Neem vrijblijvend contact met ons op. Zo krijg je de juiste expert die kan adviseren wat voor jouw bedrijf en je mensen het beste werkt. Bel +31 (0)88 – 773 25 85 of stuur een mail.

2

we komen langs

Nadat we een grondige analyse van de behoeften van jouw organisatie hebben gemaakt ontvang je een op maat gemaakte offerte. Bij de overstap hoef je je geen zorgen te maken over technische details, zoals nummerbehoud, het ontwerpen van nummerplannen en het instellen van je telefooncentrale. Wij nemen al deze taken van je over. Bij Speakup maak je zorgenloos de overstap over naar onze robuuste dienstverlening.

3

zorgeloos bellen

Je kunt nu gaan genieten van alle voordelen van je nieuwe virtuele telefooncentrale! Zo kan je bellen via verschillende apparaten, met je mobiel, vast toestel of computer/laptop jij hebt de keuze. Koppel desgewenst met Speakup CTI eenvoudig je telefonie aan andere systemen, waardoor je werkdag stukken efficiënter verloopt. Dankzij de flexibiliteit van een telefooncentrale in de cloud kun je eenvoudig op- en afschalen en omdat je geen fysieke centrale nodig hebt bespaar je ook in je kosten.

complete voip telefonie, geheel samen te stellen naar wens

klaar om te verbinden?

Onze pioniers denken geheel vrijblijvend mee over jouw geschikte telefonie oplossing.

Vraag vandaag een offerte aan

Contactpersoon(Vereist)
Aantal gebruikers in je onderneming(Vereist)