VoIP

VoIP telefonie. VoIP staat voor Voice over Internet Protocol. Simpel gezegd, bellen via internet. De moderne manier van bellen. Geen dure telefoonlijn of fysieke centrale die je moet onderhouden. Maak gebruik van een centrale in de cloud en een verbinding met ons eigen netwerk.

lees meer

wat is VoIP?

Vroeger had ieder huis of kantoor een telefoonlijn. Via die telefoonlijn had je verbinding met de centrale van de PTT. In die centrale werd de verbinding gemaakt met het telefoontoestel dat je wilde bereiken. Eerst handmatig, door een telefoniste, later automatisch door middel van pulsjes of tonen op de lijn.

Toen kwam het internet. Eerst ging dat via modems over die ouderwetse telefoonlijnen, later via ADSL, SDSL, kabel of nu zelfs glasvezel. Die ontwikkeling zette de wereld op zijn kop. We gingen bellen via internet, de vaste telefoonlijn werd ondergeschikt. Met VoIP is bellen een toepassing geworden op je internetverbinding, net als websurfen en emailen.

ik wil zakelijk bellen

voordelen van VoIP

Er zijn meerdere voordelen van VoIP. Zo kun je gemakkelijk je telefoon gebruiken op een andere plek dan thuis. Bij de klant op locatie, onderweg of op vakantie. Waar en wanneer jij wilt. Daarnaast maakte de opkomst van de cloud mogelijk dat de telefooncentrale van je bedrijf opgedoekt kon worden. VoIP telefonie wordt daarom ook wel cloud telefonie genoemd. Dat scheelt ruimte, investeringen in apparatuur, en eigenlijk simpelweg: een hoop gedoe.

Natuurlijk is de functionaliteit die die centrale bood niet verdwenen. In de cloud gebruik je een virtuele telefooncentrale die je gemakkelijk via een webpagina kunt inrichten. Zo’n systeem is flexibel en schaalbaar, alles is af te stemmen op de wensen en behoeften van jouw organisatie. VoIP telecom is handig voor zzp, mkb en groot zakelijk. Win-win!

ik wil bellen

voor wie is VoIP?

Door deze technologie kunnen wij je als VoIP provider helpen om allerlei verschillende telefoons, computers en systemen aan elkaar te knopen. Zo ontwikkelden we als een van de eersten in Nederland een echte koppeling tussen vaste en mobiele telefonie. Op deze manier biedt VoIP een oplossing voor iedereen die bereikbaar wil zijn. Iedereen kan namelijk goedkoop bellen via het internet. Kies een VoIP nummer naar wens en een telefoontoestel en dan ben je klaar! Voor de tarieven van zakelijk bellen via VoIP kan je contact met ons opnemen.

Natuurlijk kunnen we allerlei oplossingen koppelen aan jouw zakelijke telefonie. Ook daarvoor kan je contact met ons opnemen.

ik wil internetbellen

laat ons jou helpen

Wil jij graag zakelijk bellen, maar weet je nog niet precies hoe je dit wilt aanpakken? Neem gerust contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen met jouw VoIP-oplossing!

Institutenweg 6
7521 PK Enschede

088 - 773 25 87