beoordeeld met een 8.2

telefonie
die meehelpt
met jouw bedrijf

VoIP telefonie van Speakup verhoogt jouw omzet met duizenden euro’s.

 

voip provider

bereikbaarheid met VoIP telefonie

Wanneer een klant naar een onderneming belt en niet direct contact krijgt, loopt gemiddeld 25 procent door naar de concurrent. 

Zo loop je klandizie mis. Door goed geregelde telefonie en internet, verhoog je jouw omzet. Maak jouw telefooncentrale digitaal in orde. Speakup helpt je, want wij bestaan voor communicatieoplossingen.

Wees bereikbaar

Onze technici denken geheel vrijblijvend mee over jouw geschikte telefonie oplossing.

slecht bereikbaar

Meer dan de helft van de ondernemingen is slecht bereikbaar. Onbereikbaarheid gaat verder dan simpelweg de telefoon niet beantwoorden, dus denk eens aan doorverbinden. Doorverbindingen lopen geregeld spaak of de doorlooptijd is te lang. Hetzelfde geldt voor geen goede dekking van je netwerk of geen gehoor aan de lijn. Problemen die je niet wilt, want het tast het succes van je bedrijf aan.

foto24

onze oplossing

Jouw onderneming hoeft geen omzet mis te lopen door slechte bereikbaarheid. Speakup zorgt dat jouw bereikbaarheid goed is. Wij zijn operator en provider en ondersteunen jou technisch en zorgen voor de dekking van het netwerk. Onze kracht zit in diversiteit, wij bieden niet één dienst en/of product aan. Wij hebben hebben een mix van meerdere diensten, zoals meerder netwerproviders. Waarom gesloten zijn binnen een beperkte dienst, als je daadwerkelijk de vrijheid kunt hebben om te kiezen!

Met onze service kun jij jouw doorverbindingen compleet zelf instellen. Onze technici helpen je daarbij. Meer dan 1.500 organisaties gingen je voor! Of je nu een kant-en-klaar-pakket wilt of een pakket op maat. Speakup positioneert zich al meer dan 20 jaar als brede speler in de technologische markt en biedt daardoor brede en succesvolle pakketten aan.

Loop geen klanten mis

Onze specialisten denken geheel vrijblijvend mee over jouw geschikte oplossing.

consultant koptelefoon pc

skilled support voor jou

Persoonlijk en onderlegd: dat is hoe we je graag te woord staan. 

Verandert jouw situatie? Ontdek je problemen? Dan is het lijntje naar onze accountmanagers en skilled support kort. 

Daarnaast delen wij ook onze kennis. Denk aan trainingen voor het inrichten van je telefooncentrale, 24/7 support, analyse en/of adviesgesprekken met onze technische consultants. 

voordelen van Speakup

Speakup verbreedt technologie

Al ruim 20 jaar dé ervaren en betrouwbare partner binnen de telecommarkt. Speakup verbindt mensen met technologie zodat zij de vrijheid hebben om te kiezen. Daarin zijn wij bruggenbouwers: wij sluiten ons niet bij één enkele partij aan, maar hanteren een gezonde mix van eigen technologie en partners. Speakup streeft naar vooruitgang, maar wil het persoonlijk houden. We zijn trots op onze producten en de meerwaarde die het aan meer dan 1.500 organisaties biedt.

Vraag vandaag een offerte aan

Contactpersoon(Vereist)
Aantal gebruikers in je onderneming(Vereist)