beoordeeld met een 8.2

VoLTE

Voice of LTE, een techniek waarbij het bellen klaar is voor de toekomst.

wat is VoLTE?

Voice of LTE, een techniek waarbij spraak wordt verstuurd via datapakketjes. De nieuwe standaard voor mobiel spraakverkeer.

volte vs. voip

VoLTE staat dus voor Voice of Long Term Evolution. Dit is de nieuwe standaard voor mobiel spraakverkeer. Het grootste verschil met VoIP is dat VoLTE communiceert via datapakketjes. LTE staat eigenlijk voor 4G. Voorheen schakelde je telefoon terug naar 2G/3G als je belde. Met VoLTE bel je via 4G. Dat brengt natuurlijk voordelen met zich mee!

voordelen van voip

Doordat VoLTE gebruik maakt van 4G, wordt de gesprekskwaliteit beter. Dat is voor jou als beller natuurlijk fijn. Voor jou als beller is het goed om te weten dat de telefoontjes niet van je databundel worden afgehaald, maar gewoon van je belminuten. Daar verandert dus niets aan, ook al bel je via 4G. Een ander voordeel van VoLTE is dat een gesprek sneller wordt opgezet. Het duurt voor jou als beller dus minder lang voordat de andere kant de telefoon opneemt.

meer weten over VoLTE?

Wil jij meer weten of wat VoLTE is? Of wil jij gebruik maken van de voordelen?

contact opnemen

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Vul hier onderstaande formulier in zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Hoe wil je dat wij contact met je opnemen?

terugbelverzoek

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Laat een terugbelverzoek achter zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Vraag vandaag een offerte aan

Contactpersoon(Vereist)
Aantal gebruikers in je onderneming(Vereist)