voordelen van VoIP

Een werkdag is voor iedereen anders. Sommigen werken van 9 tot 5, en anderen beginnen ‘s avonds met werken. Daarom is het handig als je zelf kunt kiezen wanneer je bereikbaar wilt zijn. VoIP telefonie biedt enkele voordelen. Ontdek de voordelen van VoIP op deze pagina.

lees meer

onafhankelijk van locatie

Tegenwoordig is het niet meer vanzelfsprekend dat je altijd op dezelfde locatie werkt. Denk aan het thuiswerken, maar bijvoorbeeld ook aan het werken in een koffiebar. Op die momenten wil je natuurlijk bereikbaar zijn voor klanten en collega’s. Eén van de voordelen van VoIP is dat je op meerdere apparaten bereikbaar kunt zijn.

Vertel ons hoe je jouw telefonie wilt inrichten en wij helpen je bij dit avontuur!

ik wil internetbellen

onbezorgd bellen

Tijdens het werken wil je niet nadenken over een hoge telefoonrekening. Daarom hebben wij een onbezorgd bellen abonnement. Je kan hiermee alle Nederlandse vaste en mobiele nummers bellen. Dat is pas écht onbezorgd bellen. Uiteraard kun jij je huidige nummers meenemen!

Laat ons weten hoe we jou kunnen helpen.

ik wil bellen

gratis onderling bellen

Online communicatie maakt zowel contact met klanten als binnen het bedrijf makkelijker. Onderling kan je namelijk gratis bellen, waardoor elke medewerker goed bereikbaar is. En dit geldt voor zowel medewerkers binnen een vestiging als voor medewerkers op een andere bedrijfslocatie. Ook het thuiswerken en werken op locatie vallen hieronder. Dit maakt geen enkel verschil. Als jouw relaties en klanten ook aangesloten zijn op ons netwerk, dan bel je die ook gratis. Makkelijk toch?

ik wil internetbellen

laat ons jou helpen

Wil jij graag zakelijk bellen, maar weet je nog niet precies hoe je dit wilt aanpakken? Neem gerust contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen met jouw VoIP-oplossing!

Institutenweg 6
7521 PK Enschede

088 - 773 25 87

    Speakup sluit 2020 af met een eindejaarsactie voor zakelijke telefonie. Stap nu over en je betaalt de eerste 3 maanden geen gespreks- en abonnementskosten.

    eindejaarsactie