beoordeeld met een 8.2

SmartCom Summit

Hier bij Speakup werkten we al geruime tijd regelmatig thuis. Met de komst van COVID-19 is dit een gangbare zaak geworden voor veel bedrijven. Wel heerst er nu een grote vraag rondom deze ontwikkeling. Namelijk, blijven bedrijven het thuiswerken als normaal zien? Of gaan we terug naar hoe het voor de crisis was? Tijdens de SmartCom Summit gaan we hier samen met anderen over praten.

Wij houden ons hier volop mee bezig. Want wat zijn dan de gevolgen voor ons? En voor onze collega’s? Hier delen we ook graag onze visie over, want samen kom je weer tot nieuwe ontdekkingen. En dat is precies wat we gaan doen tijdens de SmartCom Summit op 30 juni om 15:00 uur.

Collega Florian Overkamp zal namens ons aanwezig zijn bij de SmartCom Summit. Hij zal jullie meenemen in het verhaal over ‘het nieuwe normaal’. Want wat zijn de effecten hiervan op Smart Communications? Vrij zeker is dat de manier waarop we samenwerken en leren nooit meer hetzelfde zal zijn. Stond videovergaderen en samenwerking middels platforms als Microsoft Teams, Google Meet en Zoom voor de crisis al op doorbreken, vanaf de eerste week van lockdown ging het gebruik exponentieel! 

Naast het inzoomen op overal en slimmer werken en de effecten daarvan kijken de gasten aan tafel ook naar de andere belangrijke trends op het gebied van slimme communicatie zoals cloud communicatie, integratie van communicatie bouwblokken in applicaties, het nieuwe klantcontact en het belang van breedband infrastructuur en 5G om dit alles goed en veilig mogelijk te maken. 

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Trend #1      Work Anywhere: Breakthrough of remote working
Trend #2      Smart Everything: Work, offices, cities are getting smart
Trend #3      Cloud, SaaS & API’s: Connecting telecom & IT systems
Trend #4      CPaaS: The rise of Contextual Communications
Trend #5      Broadband: The need for performance and reliability

Jij kan je hier gratis voor aanmelden. Dat doe je door naar deze link te gaan en de volgende kortingscode te gebruiken: speakupguest.

Zien wij jou bij de SmartCom Summit op 30 juni?

klaar om te verbinden?

Onze pioniers denken geheel vrijblijvend mee over jouw geschikte telefonie oplossing.

Vraag vandaag een offerte aan

Contactpersoon(Vereist)
Aantal gebruikers in je onderneming(Vereist)

contact opnemen

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Vul hier onderstaande formulier in zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Hoe wil je dat wij contact met je opnemen?

terugbelverzoek

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Laat een terugbelverzoek achter zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.