beoordeeld met een 8.2

ontdek access

Speakup Access helpt jou de stabiliteit van jouw bedrijfscommunicatie te vergroten. Internetverkeer en spraakverkeer worden door Access gescheiden, waardoor telefonie altijd genoeg bandbreedte heeft en er een betere kwaliteitsborging wordt gerealiseerd.

wat is access

Speakup Access is een aparte internetverbinding voor jouw telefonieverkeer. Als jij namelijk heel veel telefoneert, kan de verbinding op een gegeven moment ‘vol zijn’. Door een aparte lijn te creëren voor telefonie, voorkom je dit. Wel zo handig als je goed bereikbaar wilt zijn! Er wordt als het ware een vrije communicatie ‘wolk’ gecreëerd. Door het internet- en spraakverkeer via het Speakup-netwerk te sturen, heb jij een volledig te controleren communicatie-omgeving.

integraties

Een koppeling met je klantendatabase of een overzicht van je wachtrijen. Snel en makkelijk geregeld met onze integraties.

vrijheid

Doordat je telefooncentrale via het internet overal bereikbaar is, heb jij vrijheid in waar en wanneer je bereikbaar bent.

flexibel

Opschalen en afschalen vereist geen nieuwe apparatuur. Richt je virtuele telefooncentrale eenvoudig in via een webpagina.

meer informatie over access

Wil jij goede communicatiekwaliteit door je internet- en spraakverkeer te scheiden?

voip telefonie.

jouw voordelen

  • Je krijgt een stabiele internetverbinding voor jouw telefoonverkeer
  • Je vergroot de beschikbaarheid van jouw telefonie, doordat je een aparte internetverbinding hiervoor toevoegt
  • Jouw bedrijfscommunicatie gaat via een veilig, besloten bedrijfsnetwerk
  • 24/7 netwerkcontrole

flexibiliteit voor jou

Wij houden van flexibiliteit en gemak, jij waarschijnlijk ook. Daarom hebben wij flexibele voorwaarden die daarbij passen:

  • Keuze uit verschillende contractduur: 12, 24 of 36 maanden.
  • Access heeft een opzegtermijn van een maand.
  • Aansluittijd van minstens twee weken.
voip telefonie.

terugbelverzoek

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Laat een terugbelverzoek achter zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Vraag vandaag een offerte aan

Contactpersoon(Vereist)
Aantal gebruikers in je onderneming(Vereist)