beoordeeld met een 8.2

esim zakelijk

Tegenwoordig hebben steeds meer mensen een eSIM. Dé opvolger van de fysieke simkaart. Net zo makkelijk, want dan heb je dat kleine kaartje ook niet meer nodig.

voordelen esim

We leggen op deze pagina uit wat een eSIM is en wat de voordelen voor jou zijn in combinatie met zakelijk bellen.

intergraties

Een koppeling met je klantendatabase of een overzicht van je wachtrijen. Snel en makkelijk geregeld met onze integraties.

vrijheid

Doordat je telefooncentrale via het internet overal bereikbaar is, heb jij vrijheid in waar en wanneer je bereikbaar bent.

flexibel

Opschalen en afschalen vereist geen nieuwe apparatuur. Richt je virtuele telefooncentrale eenvoudig in via een webpagina.

hoe kan ik een esim krijgen?

Bij ons kan je heel makkelijk een eSIM aanvragen door contact op te nemen met onze sales afdeling.

wat is een esim?

Een gewone simkaart kent iedereen. Dat kaartje wat in je telefoon zit, waardoor jij kan bellen/sms’en/appen/browsen. Tegenwoordig heb je hier een andere variant van: eSIM. Eigenlijk is het niets meer dan de opvolger van de fysieke simkaart. eSIM staat namelijk voor ‘embedded sim’.

In de nieuwe mobiele telefoons zit namelijk een soort ingebouwde simkaart, een chip. Deze chip is programmeerbaar, waardoor je daar rechtstreeks een sim op kunt downloaden. Dat noemen we een eSIM.

Wat is het verschil tussen een fysieke simkaart en een esim?

Fysieke simkaarten en eSIM’s kunnen tegelijkertijd in je telefoon bestaan. Het één sluit de ander niet uit. Het grootste verschil is dat de eSIM een ingebouwde chip is. Voor beide geldt dat er één abonnement per kaart gekoppeld kan worden. Je blijft dus een dual-sim-telefoon nodig hebben als je twee ‘profielen’ op je telefoon wilt hebben. Op de website van jouw telefoonfabrikant kan je vinden of je telefoon eSIM ondersteunt.

terugbelverzoek

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Laat een terugbelverzoek achter zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Vraag vandaag een offerte aan

Contactpersoon(Vereist)
Aantal gebruikers in je onderneming(Vereist)