Virtuele telefooncentrale onderbrengen bij betrouwbare partners

Nieuws
26 juni 2018 – Artikel geplaatst in de eigen informatiekrant van onze partner Breedband Nederland (eerder Breedband Arnhem).

Speakup is opgericht in 2003 met als hoofddoel het verbinden van mensen. In dat jaar waren zij een van de eerste partijen die startte met het aanbieden van VoIP, oftewel bellen via het internet.  Al jarenlang wordt door Speakup en Breedband Arnhem samengewerkt om betrouwbare telecommunicatiediensten aan te bieden. Een vruchtbare samenwerking, die door beide partijen wordt uitgedragen.

Over Speakup

Speakup is leverancier van telecommunicatiediensten voor ondernemers en biedt een compleet pakket aan zakelijke telefonie diensten. Ook beschikt Speakup over een eigen (vast) telefonienetwerk en een team vakinhoudelijke experts, samen zorgen zij voor een betrouwbare bereikbaarheid. Door de inzet van bellen via internet (VoIP), realiseert Speakup flexibiliteit in zakelijk telefonische bereikbaarheid. De mogelijkheden op het gebied van zakelijke telecommunicatie zijn talrijk, maar bij Speakup niet moeilijker dan strikt noodzakelijk. Hoe profiteer je als bedrijf daarvan en maak je de beste keuze? Speakup helpt je daarbij en biedt aan wat echt nodig is om je bereikbaarheid te verbeteren. Lees meer.

Jarenlange samenwerking met Breedband Arnhem

Marcel van de Logt van Breedband Arnhem: ‘’Wij werken al jaren samen met Speakup. Door de fijne samenwerking gecombineerd met de eenvoudige en kwalitatief goede telecommunicatieoplossingen zijn wij verzekerd van een betrouwbare telecommunicatiedienst voor onze klanten. Wat ons aanspreekt in Speakup is dat zij persoonlijke service hoog in het vaandel hebben staan. Ze hebben korte communicatielijnen waardoor je snel met de juiste persoon schakelt.’’

Goed op elkaar ingespeeld

Albert Derksen van Speakup: “Samenwerking staat centraal bij Speakup en is met Breedband Arnhem een langdurige. Dat maakt dat wij samen met Breedband Arnhem een ‘one stop shop’ vormen, beide teams zijn goed op elkaar ingespeeld wat onze onderlinge expertises versterkt. Door innovatieve Software as a Service (SaaS diensten) helpen wij onze partners met telecommunicatieoplossingen, daardoor kan Breedband Arnhem haar klanten een compleet pakket aan diensten bieden.”

Een stabiele en secure Dataplace

Albert vervolgt: “Speakup heeft gekozen voor een fysieke eigen ruimte bij Dataplace: de connectiviteit tussen het datacenter en de verschillende internetknooppunten van Breedband Arnhem is gebaseerd op glasvezelverbindingen van 10Gb vanwege de toenemende vraag naar bandbreedte. Speakup biedt vanuit onder andere Dataplace haar virtuele telefooncentrale aan. Dataplace garandeert een 100% uptime, dit is erg belangrijk voor onze klanten. Door gebruik te maken van het stabiele en veilige verbinding in het netwerk van Breedband Arnhem, kan Speakup haar diensten overal betrouwbaar aanbieden. ‘’

Lees meer over de samenwerking van Breedband Nederland met Dataplace.

(Op de foto, van links naar rechts: Jasper Dales van Dataplace, Albert Derksen van Speakup en Marcel van de Logt van Breedband Arnhem)

Geschreven door: admin op 28 jun. 2018

ervaar onze service

Nu al overtuigd? Benieuwd hoe onze oplossingen jou voordeel op gaan leveren?

Heb je andere vragen voor ons die we mogen beantwoorden? Laat gerust je telefoonnummer achter, zodat we je terug kunnen bellen om je verder te helpen!

Institutenweg 6
7521 PK Enschede

088 - 773 25 87