beoordeeld met een 8.2

0800-nummer aanvragen

Het aanvragen van een 0800-nummer biedt verschillende mogelijkheden, zowel voor jou als voor je (potentiële) klanten. Middels een 0800-nummer kan de klant je namelijk geheel gratis bereiken.

ontdek alle voordelen

Dat maakt een 0800-nummer tot een geweldige optie voor een servicenummer zoals bijvoorbeeld een klantenservice. Ook benieuwd geworden naar de andere voordelen? Ontdek hieronder meer.

ontdek wat bij jouw bedrijf past

Onze pioniers denken geheel vrijblijvend mee over jouw geschikte telefonie oplossing.

de voordelen

Als je een 0800 nummer aanvraagt, kan de klant jou dus gratis bellen. Maar dat is niet het enige! Hier alle voordelen even voor je op een rijtje:

  • Professionele uitstraling
  • Beller belt gratis
  • Aantrekkelijk alternatief voor een 0900-nummer
  • Klantvriendelijk imago
  • Makkelijk te onthouden
  • Werkt uitstekend met online telecommunicatie
  • Makkelijk uit te breiden met subnummers voor efficiëntie

wanneer vraag je een 0800-nummer aan?

Een 0800-nummer is een goede optie als je klantvriendelijke service wilt bieden. De klant belt immers gratis, waardoor de drempel om contact op te nemen laag is. Bedrijven die klantvriendelijkheid en een hoog serviceniveau belangrijk vinden, kiezen vaak voor een 0800-nummer. Het aanvragen van een 0800-nummer is eenvoudig en snel geregeld bij Speakup! Ook is het mogelijk om bij ons een ander voip nummer aan te vragen.

kies een makkelijk telefoonnummer

Wil je een mooi telefoonnummer wat iedereen direct onthoudt? Een voor de beller gratis 0800 nummer vraag je aan bij Speakup.

hoe vraag je een 0800-nummer aan bij speakup?

1

de offerte

De eerste stap is het aanvragen van een offerte bij ons. Na het versturen van de aanvraag zullen wij contact met je opnemen om je wensen en behoeften te bespreken. Uit dit gesprek zal een advies voortkomen, waarop we samen voor je bepalen wat het beste pakket voor jouw situatie is.

2

aanvraag 0800-nummer

Als we samen tot een overeenstemming zijn gekomen over wat de beste optie is voor jouw situatie, zorgen wij dat er een aanvraag bij ACM wordt gedaan voor het 0800-nummer. Zodra wij hierop reactie hebben, hoor je dit direct van ons. Dit kan tot ongeveer 5 weken duren.

3

ingebruikname 0800-nummer

Zodra de aanvraag goedgekeurd is ontvang je van ons de inloggegevens voor jouw telefooncentrale. Met de Speakup App heb je altijd toegang tot jouw telefooncentrale. Geef aan of je beschikbaar bent. Log in- en uit wachtrijen. Volg doorschakelingen en activeer je alternatieve belplannen, zoals voor vakanties of feestdagen eenvoudig via de app. Zodra dit geregeld is ben je ready to rock!

klaar om te verbinden?

Onze pioniers denken geheel vrijblijvend mee over jouw geschikte telefonie oplossing.

terugbelverzoek

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Laat een terugbelverzoek achter zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Vraag vandaag een offerte aan

Contactpersoon(Vereist)
Aantal gebruikers in je onderneming(Vereist)