beoordeeld met een 8.2

xelion managed cloud telefonie vanaf nu verkrijgbaar via speakup

Vanaf nu is Managed Cloud PBX van Xelion ook leverbaar bij Speakup.

Speakup heeft haar telefonie dienstenportfolio verder uitgebreid. Vanaf nu is nu ook de dienst Managed Cloud PBX (virtuele telefooncentrale) van Xelion in combinatie met Speakup SIP-Trunk leverbaar. Door het PBX-portfolio steeds verder uit te breiden, geeft dit nog meer mogelijkheden voor onze partners om altijd een passende (Managed) PBX-oplossing te kunnen aanbieden. Zoals gebruikelijk kunnen onze partners ook deze Xelion dienst leveren met eigen prijzen, met behoud van de factuurrelatie en het unieke volledig geautomatiseerde porteringsproces.

De premium variant van Managed Xelion is bij Speakup leverbaar in combinatie met een SIP-trunk die een verbinding maakt tussen het bedrijfsnetwerk van klanten en het openbare telefonienetwerk of internet. Medewerkers van klanten kunnen dus overal bellen en gebeld worden via Xelion. Dit geeft bedrijven veel meer vrijheid bij het inrichten van de organisatie en bovendien kunnen medewerkers zo makkelijker werken vanuit huis. In de oplossing zit ook een koppeling met het mobiele netwerk, zodat jij als Speakup klant ook eenvoudig gebruik kunnen maken van de oplossing Vast & Mobiel.

Behoefte van resellers

Xelion en Speakup spelen met deze samenwerking in op de groeiende behoefte van resellers en IT-dienstverleners aan een steeds uitgebreider pakket communicatieoplossingen voor klanten. Propositiebeheerder Ian Kennedy van Speakup is erg enthousiast over de samenwerking met Xelion. “Door deze samenwerking kunnen wij in onze rol als distributeur onze partners nog meer ontzorgen”, zegt Kennedy. “Ik geloof heilig in de kracht van een breed assortiment van platformen waaruit onze partners kunnen kiezen. Immers, niet elke klantvraag is hetzelfde. Sommige bedrijven willen een technische koppeling terwijl andere kiezen voor een totaaloplossing of wellicht Teams. Resellers moeten dus maatwerk kunnen bieden.”

Compleet portfolio

Salesmanager Thijs van den Ende van Xelion ziet ook dat bedrijven steeds meer behoefte hebben aan flexibiliteit in hun onderneming. “Met Xelion biedt Speakup nu een volledig Nederlandse telefonieoplossing in de cloud”, zegt Van den Ende. “Speakup heeft met deze toevoeging van Xelion en de eerdere uitbreiding van Microsoft Teams nu een compleet portfolio waarmee we samen de hele markt kunnen bedienen.”

Focus op service

Beide bedrijven delen ook een focus op langdurige relaties en daarmee het streven naar een hoog serviceniveau voor partners en klanten, weet Van den Ende. “Xelion heeft het begrip service net als Speakup hoog in het vaandel staan. Tevreden klanten zijn het belangrijkste dat er is. We gaan beide tot het uiterste voor een hoog serviceniveau aan partners en klanten. Dat maakt de samenwerking krachtig.”

Webinar voor partners

Xelion en Speakup organiseren op 14 april om 10.00 een webinar voor partners. Thijs van den Ende en Ian Kennedy zullen dan de nieuwe samenwerking en alle mogelijkheden van het Xelion-platform voor partners uitvoerig toelichten.

Jij kan hierbij zijn!

Schrijf je alvast in via Eventbrite. Vervolgens ontvang je dan een bevestiging van de inschrijving in je mailbox.

klaar om te verbinden?

Onze pioniers denken geheel vrijblijvend mee over jouw geschikte telefonie oplossing.

Vraag vandaag een offerte aan

Contactpersoon(Vereist)
Aantal gebruikers in je onderneming(Vereist)

contact opnemen

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Vul hier onderstaande formulier in zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Hoe wil je dat wij contact met je opnemen?

terugbelverzoek

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Laat een terugbelverzoek achter zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.