beoordeeld met een 8.2

webinar terugkijken | kansen en bedreigingen in Cloudcommunicatie

De manier waarop wij met elkaar communiceren verandert al jaren: van vaste tot mobiele telefoon, van bellen tot Slack en WhatsApp. De rol van de telecomaanbieder verandert ook. Al sinds de start werkt telecom-pionier Speakup samen met haar partners om de telecomsector van morgen vorm te geven.  

Webinar kansen en bedreigingen in Cloudcommunicatie

In dit webinar nemen Speakup oprichter Florian Overkamp en Productmanager Ian Kennedy je mee op ontdekkingsreis naar het verleden, heden en toekomst van elektronische communicatie. 

Vrijdag 30 oktober hebben we je verteld over de impact van COVID-19 op de telecombranche. De veranderingen in communicatie en online samenwerking. Maar ook waar wij binnen Speakup aan werken voor de komende periode en hoe jij daar als partner je voordeel mee kunt doen.

webinar gemist?

Geen paniek! Je kunt deze onder dit bericht terugkijken of via ons YouTube-kanaal.

Kijk hier het webinar terug:

klaar om te verbinden?

Onze pioniers denken geheel vrijblijvend mee over jouw geschikte telefonie oplossing.

Vraag vandaag een offerte aan

Contactpersoon(Vereist)
Aantal gebruikers in je onderneming(Vereist)

contact opnemen

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Vul hier onderstaande formulier in zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Hoe wil je dat wij contact met je opnemen?

terugbelverzoek

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Laat een terugbelverzoek achter zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.