beoordeeld met een 8.2

webinar terugkijken | Bellen met Microsoft Teams: Speakup Direct Routing

Als organisatie wil je effectief en efficiënt samenwerken. Zeker in deze tijd. Je wilt eenvoudig bestanden met elkaar delen en kunnen chatten en vergaderen. Zowel intern als extern. Microsoft Teams wordt hier momenteel veel voor gebruikt. Maar je kunt ook bellen met MS Teams. Hoe? Tijdens een webinar hebben we deze oplossing toegelicht.

Webinar Speakup Direct Routing

Maar wist je dat wij het samenwerken nóg effectiever kunnen maken? Het is namelijk ook mogelijk om te bellen met Microsoft Teams. Door een combinatie van een Speakup SIP Trunk en Microsoft Teams maken wij van jouw werkdomein een volwaardige telefooncentrale en kan je bellen met wie dan ook!

Vrijdag 1 mei hebben we je hier alles over verteld in onze webinar. We beantwoordden we vragen zoals: wat is Speakup Direct Routing, wat betekent dit voor je modern workplace en waarom zou je het willen toevoegen aan Microsoft Teams?

Heb je de webinar gemist? Geen paniek! Je kunt deze onder dit bericht terugkijken of via ons YouTube-kanaal.

Kijk hier het webinar terug:

klaar om te verbinden?

Onze pioniers denken geheel vrijblijvend mee over jouw geschikte telefonie oplossing.

Vraag vandaag een offerte aan

Contactpersoon(Vereist)
Aantal gebruikers in je onderneming(Vereist)

contact opnemen

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Vul hier onderstaande formulier in zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Hoe wil je dat wij contact met je opnemen?

terugbelverzoek

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Laat een terugbelverzoek achter zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.