webinar terugkijken | Bellen met Microsoft Teams: Speakup Direct Routing

Als organisatie wil je effectief en efficiënt samenwerken. Zeker in deze tijd. Je wilt eenvoudig bestanden met elkaar delen en kunnen chatten en vergaderen. Zowel intern als extern. Microsoft Teams wordt hier momenteel veel voor gebruikt. Maar je kunt ook bellen met MS Teams. Hoe? Tijdens een webinar hebben we deze oplossing toegelicht.

Webinar Speakup Direct Routing

Maar wist je dat wij het samenwerken nóg effectiever kunnen maken? Het is namelijk ook mogelijk om te bellen met Microsoft Teams. Door een combinatie van een Speakup SIP Trunk en Microsoft Teams maken wij van jouw werkdomein een volwaardige telefooncentrale en kan je bellen met wie dan ook!

Vrijdag 1 mei hebben we je hier alles over verteld in onze webinar. We beantwoordden we vragen zoals: wat is Speakup Direct Routing, wat betekent dit voor je modern workplace en waarom zou je het willen toevoegen aan Microsoft Teams?

Heb je de webinar gemist? Geen paniek! Je kunt deze onder dit bericht terugkijken of via ons YouTube-kanaal.

Kijk hier het webinar terug:

Geschreven door: Lara Bijen op 23 apr. 2020

ervaar onze service

Nu al overtuigd? Benieuwd hoe onze oplossingen jou voordeel op gaan leveren?

Heb je andere vragen voor ons die we mogen beantwoorden? Laat gerust je telefoonnummer achter, zodat we je terug kunnen bellen om je verder te helpen!

Institutenweg 6
7521 PK Enschede

088 - 773 25 87