Vrijheid om te leren door te DOEN.

Blog

Mijn naam is Hugo, 22 jaar en ik studeer op dit moment Small-Business & Retail Management aan de Hanzehogeschool Groningen. In de zomer kwam ik in contact met Speakup via een advertentie op de website, “sales stagiair(e)”. Heel veel woorden werden er in de online vacature niet gebruikt, maar wat ik wel wist was dat alles aan de website  en, na enig deskresearch, heel Speakup mij aansprak.

In november ben ik officieel begonnen als stagiair in het sales team, maar op dat moment had ik al heel wat dagen meegedraaid. Vanuit mijn studie voer ik een onderzoeksopdracht uit binnen Speakup en heb ik daarnaast een takenpakket. Al met al komt het er op neer dat ik erg veel bezig met partners, klanten, maar natuurlijk ook het bedrijf zelf. Hoe kan Speakup bijdragen aan mij en hoe kan ik bijdragen aan Speakup? De afdeling sales en haar processen staan hierin centraal.

Integreren is niet zo moeilijk bij Speakup, dat bestaat uit een vrolijk, jong, dynamisch team. Het begrijpen van het vakjargon daarentegen was even oefenen. Dagen lang lezen over de technische aspecten van telefonie, internet en andere gerelateerde onderwerpen in combinatie met goede hulp van de collega’s zorgde ervoor dat ik dit redelijk snel heb opgepakt.

Ik kijk er naar uit om de komende maanden mijn stage voor te zetten bij Speakup en hier veel op te steken. Daarnaast wil ik graag elke dag bijdragen om Speakup een nog beter en leuker bedrijf te maken.

Geschreven door: Kim Bevers op 22 nov. 2016

ervaar onze service

Nu al overtuigd? Benieuwd hoe onze oplossingen jou voordeel op gaan leveren?

Heb je andere vragen voor ons die we mogen beantwoorden? Laat gerust je telefoonnummer achter, zodat we je terug kunnen bellen om je verder te helpen!

Institutenweg 6
7521 PK Enschede

088 - 773 25 87