De kleine lettertjes #voeljevrij

Blog

Jij als ondernemer hebt baat bij vrijheid en zeker als ondernemer mét personeel is schaalbaarheid van je diensten een must. Zo ben je altijd vrij om maandelijks in je overeenkomsten te schakelen en te ondernemen zoals jij dat wilt. Dit is voor onze cloud-diensten al langer van toepassing, echter dit gaat nu ook gelden voor de meer traditionele vaste en mobiele telecommunicatiediensten.

Op 16 februari is er een wijziging in het staatsblad aangaande de telecommunicatiewet gepubliceerd die inmiddels ook als hamerstuk is aangenomen in de Eerste Kamer. Deze wet voorkomt dat een contract na de initiële termijn – stilzwijgend – met dezelfde termijn verlengd mag worden. Dit plaatst jou als zakelijke gebruiker min of meer gelijk aan de consument, omdat de opzegtermijn na het initiële contract één maand tot op uitdrukkelijk verzoek maximaal drie maanden mag gaan bedragen. Zelf bieden wij al jaren flexibele telecommunicatiecontracten, wat ons groot voorstander maakt van deze positieve ontwikkeling!

Wij helpen je hier met dit bericht nog graag even aan herinneren. Onze verwachting was dat de bekende grote partijen gingen proberen om een langlopend contract met je af te sluiten, waarmee het voordeel voor jou als ondernemer feitelijk wordt uitgesteld.  In het geval van bijvoorbeeld KPN, heb je tot 1 juni 2016 de mogelijkheid om op te zeggen óf om een nieuw contract af te sluiten mét nieuwe initiële termijn. Wij twijfelen er niet aan dat je binnenkort nog meer aanbiedingen gaat ontvangen. Wij raden je in ieder geval van harte aan deze goed door te lezen voor je toezegt. En dan met name de kleine lettertjes.

1 juni 2016.
Een goede datum om in het oog te houden en na te denken over wat goed is voor jouw onderneming. Wat vind jij belangrijk? Wil je meer informatie over deze wetswijziging? Denk je al aan opzeggen of overstappen – met behoud van jouw eigen nummers? Kunnen we je daar bij helpen? Laat het ons weten. We helpen je graag. Handig én verstandig. Zonder kleine lettertjes. Wij vinden namelijk dat Telecommunicatie transparant en eerlijk moet zijn, zodat jij je vrij voelt om bereikbaar te zijn zoals jij wilt.

Voor meer informatie over hoe jij je vrij kunt voelen mag je altijd contact met ons opnemen. Vragen staat vrij! Per e-mail via de button of telefonisch op 088-7732587

Geschreven door: admin op 02 mei. 2016

ervaar onze service

Nu al overtuigd? Benieuwd hoe onze oplossingen jou voordeel op gaan leveren?

Heb je andere vragen voor ons die we mogen beantwoorden? Laat gerust je telefoonnummer achter, zodat we je terug kunnen bellen om je verder te helpen!

Institutenweg 6
7521 PK Enschede

088 - 773 25 87