beoordeeld met een 8.2

gezocht: een software developer

met een 360º blikveld

ben jij onze nieuwe software developer?

Speakup zoekt extra handen en hersens om ons doel te bereiken om in 2030 miljoenen mensen te verbinden, in de breedste zin van het woord. Telefonie is daar onderdeel van, net als het slim inzetten van meer hedendaagse communicatieoplossingen. Dit zorgt voor een divers buffet aan technologische uitdagingen. We doen dit door middel van een organisatie waarvan de structuur organisch evolueert.

waarom de uitdaging bij ons?

Speakup is een technische club met VoIP-telefonie experts, opgericht in 2003 en gevestigd in Enschede. Wij bieden telecommunicatieoplossingen die niet moeilijker zijn dan strikt noodzakelijk, voor op kantoor, thuis & onderweg. Wij verbinden mensen met technologie, zodat zij de vrijheid hebben om te kiezen waar, wanneer en hoe zij veilig communiceren met elkaar en de wereld om zich heen. Dit doen wij als Speakup op geheel eigen wijze, namelijk zonder managementlaag maar door middel van zelfsturende teams. Wij zijn er heilig van overtuigd dat deze manier het beste uit onze collega’s haalt, door iedereen vrij te laten om zijn/haar werkzaamheden naar eigen inzicht uit te voeren. 

Als pionier verkennen wij samen met jou de mogelijkheden buiten de gebaande paden, durven wij risico’s te nemen en zoeken we de grenzen op van wat technisch haalbaar is. 

als software developer...

Ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van microservices en frontend die gebruikers verbinden en verschillende systemen integreren. Onderwerpen hierin zijn het provisionen en afleveren van diensten, maar ook het aansturen van telecomoplossingen. “Api first” is het sleutelwoord hiervoor. Je houdt ervan om diep in de code te duiken met als doel om ingewikkelde projecten die zowel raakvlakken hebben met de interne afdelingen als ook onze externe partners te stroomlijnen. Je kunt uitstekend projectmatig werken en denken en houdt hierbij altijd het inzicht in de samenhang van de verschillende systemen binnen onze organisatie. Ook belangrijk in onze zelfsturende organisatie: je bent communicatief vaardig, en weet deze visie naar buiten toe te vertalen.

Vacature administratief medewerker

wat bieden wij?

 • Een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring tussen € 2816,00 en € 4997,00 bruto per maand op fulltime basis;
 • Een contract voor bepaalde tijd voor 1 jaar met de intentie voor contract van onbepaalde tijd;
 • Flexibele werktijden en hybride werken mogelijk;
 • Onbeperkt aantal vakantiedagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Deelname aan een prima pensioenregeling bij Nationale Nederlanden;
 • Laptop van de zaak;
 • Telefoon van de zaak;
 • Mobiliteitsbudget;
 • Opleidingsbudget

voor deze functie is...

 • HBO werk- en denkniveau verkregen door opleiding of werkervaring;
 • Minimaal 3 tot 5 jaar ervaring als Developer en kennis van Java, Docker en Ansible, Spring (Boot), Akka, etc. is een pré;
 • Engels, Nederlands of bereidheid dat te willen leren;
 • Het niet noodzakelijk dat je uit de buurt van Enschede komt, maar ben je wel bereid om af en toe op kantoor langs te komen om samen met het team te sparren en te brainstormen over allerlei uitdagingen die je tegenkomt in het netwerk.

 

Herken jij jezelf in deze tekst en pas jij goed in onze zelfsturende organisatie? Reageer dan door je motivatie en CV te sturen naar hrm@speakup.nl. Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Nick, bereikbaar op: 088-7732541.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

solliciteren of meer informatie opvragen?

Zie jij deze uitdaging wel zitten? Of wil je nog wat informatie over deze vacature? Neem vooral contact met ons op om de volgende stap te zetten.

terugbelverzoek

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Laat een terugbelverzoek achter zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Vraag vandaag een offerte aan

Contactpersoon(Vereist)
Aantal gebruikers in je onderneming(Vereist)