beoordeeld met een 8.2

Speeddates & Workshop afgerond | Foto’s online

UT Challenge 2018

Speakup is ook dit jaar weer Coach en Maatschappelijk Partner tijdens de UT Challenge, een wedstrijd die studenten van de Universiteit Twente uitdaagt om een innovatief idee, prototype, business plan, or onderzoeksproject te toetsen, uit te bouwen en commercieel te onderbouwen. Onderdeel van de uitdaging is veel dialoog met het bedrijfsleven, uitgevoerd door middel van chatberichten, workshops, speeddates en desgewenst persoonlijke contactmomenten.  De speeddates en de workshop hebben inmiddels plaatsgevonden en wij als Speakup kijken hier met veel plezier op terug. De foto’s die genomen zijn tijdens deze contactmomenten delen we daarom graag!

 

De UT Challenge speeddates, bijgewoond door Erik, Florian en Kim.

Zeven UT challenge teams hebben tijdens de speeddates de gelegenheid gekregen om de 1-minuut pitch te oefenen, maar ook om vragen te stellen én om vragen cq. opmerkingen van ons uit de beantwoorden. Er zijn gemotiveerde, technische en soms zelfs idealistische ideeën gepresenteerd door de studenten, wat ons als bedrijf de gelegenheid gaf om de dialoog aan te gaan, maar ook om even uit de ‘waan van de dag’ te stappen door bezig te zijn moet de toekomstige generatie.

speakup UTGroepsoverleg speakup

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De UT Challenge workshop ‘Ondernemerschap’ gegeven door Florian:

Florian, de oprichter van Speakup. heeft tijdens de workshop zijn ervaringen en vijf grootste fails met de studenten gedeeld. Hoe is het nou echt om een startup te zijn? Waar moet je nou eigenlijk aan denken? De studenten kregen hierna alle tijd om Florian vragen te stellen, waarbij geen restricties golden en hier werd gretig gebruik van gemaakt.

 

florian op ut challenge speakup challenge UT Challenge 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de UT Challenge de studenten 

Studenten die eenmaal aangesloten zijn bij het netwerk van de UT Challenge leren de relevante partnerbedrijven kennen en richten zich samen met hun coach op het doorontwikkelen van hun innovatie. De begeleiding bestaat uit chatsessies, training- en workshopdagen en de uitwerking van het businessplan. Tegelijkertijd worden de deelnemers optimaal klaargestoomd om een zeer professionele pitch te geven. Deze pitch is van belang in de eindfase tijdens het finale-event op 21 juni 2018 en vindt plaats tijdens de UT Entrepreneurial Day.

 

 

 

 

Meer informatie over de UT Challenge vind je HIER  |  Het vorige artikel over dit onderwerp vind je hier >>

 

 

klaar om te verbinden?

Onze pioniers denken geheel vrijblijvend mee over jouw geschikte telefonie oplossing.

Vraag vandaag een offerte aan

Contactpersoon(Vereist)
Aantal gebruikers in je onderneming(Vereist)

contact opnemen

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Vul hier onderstaande formulier in zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Hoe wil je dat wij contact met je opnemen?

terugbelverzoek

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Laat een terugbelverzoek achter zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.