beoordeeld met een 8.2

Trends & ontwikkelingen in telecommunicatie op #MWC18

Hallo Barcelona!

Deze week is Speakup aanwezig op Mobile World Congress 2018 #MWC18 in Barcelona, het grootste wereldwijde telecommunicatie en ICT event van het jaar! Onze Ian, Florian, Rick, Luca en Nick gaan voor Speakup opzoek naar mondiale ontwikkelingen en trends in telecommunicatie. Voor inspiratie, verkenning en vooral het toetsen van onze nieuwe visie op haalbaarheid en innovatie. Kortom: Speakup maakt zich klaar voor de toekomst.

Mobile World Congress #WMC18

Op het Mobile World Congress moet je zijn voor het allernieuwste op het gebied van telecommunicatie en ICT. De leiders van de industrie komen hier samen om zaken te doen en hun innovaties te presenteren. Het is een tentoonstelling met meer dan 2.200 toonaangevende bedrijven, die toekomstbepalende producten en technologieën laten zien. De meest innovatieve bereikbaarheidsoplossingen en -initiatieven van over de hele wereld worden er in de spotlight gezet. Het Mobile World Congress is een conferentie van wereldklasse met visionairs die tot nadenken aanzetten. Reden voor Speakup om aanwezig te zijn.

Creating a better future

Daarnaast richt de conferentie zich op het thema “Creating a better future”. De mobiele industrie zet zich in voor het behalen van de Social Development Goals die de UN in 2015 heeft gelanceerd. Op 17 punten zet ze in op het einde van armoede, het stoppen van de klimaatverandering, het aanvechten van onrecht en het streven naar gelijke rechten voor iedereen. Samen met overheden, bedrijven en burgers kan mobiel vandaag al een betere toekomst creëren. Hoe? Lees meer over de 17 doelen en mobiele oplossingen.

 

#telecommunicatie #ICT #visie #trends #innovatie #MWC18 #betterfuture

klaar om te verbinden?

Onze pioniers denken geheel vrijblijvend mee over jouw geschikte telefonie oplossing.

Vraag vandaag een offerte aan

Contactpersoon(Vereist)
Aantal gebruikers in je onderneming(Vereist)

contact opnemen

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Vul hier onderstaande formulier in zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Hoe wil je dat wij contact met je opnemen?

terugbelverzoek

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Laat een terugbelverzoek achter zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.