Trends & ontwikkelingen in telecommunicatie op #MWC18

Nieuws

Hallo Barcelona!

Deze week is Speakup aanwezig op Mobile World Congress 2018 #MWC18 in Barcelona, het grootste wereldwijde telecommunicatie en ICT event van het jaar! Onze Ian, Florian, Rick, Luca en Nick gaan voor Speakup opzoek naar mondiale ontwikkelingen en trends in telecommunicatie. Voor inspiratie, verkenning en vooral het toetsen van onze nieuwe visie op haalbaarheid en innovatie. Kortom: Speakup maakt zich klaar voor de toekomst.

Mobile World Congress #WMC18

Op het Mobile World Congress moet je zijn voor het allernieuwste op het gebied van telecommunicatie en ICT. De leiders van de industrie komen hier samen om zaken te doen en hun innovaties te presenteren. Het is een tentoonstelling met meer dan 2.200 toonaangevende bedrijven, die toekomstbepalende producten en technologieën laten zien. De meest innovatieve bereikbaarheidsoplossingen en -initiatieven van over de hele wereld worden er in de spotlight gezet. Het Mobile World Congress is een conferentie van wereldklasse met visionairs die tot nadenken aanzetten. Reden voor Speakup om aanwezig te zijn.

Creating a better future

Daarnaast richt de conferentie zich op het thema “Creating a better future”. De mobiele industrie zet zich in voor het behalen van de Social Development Goals die de UN in 2015 heeft gelanceerd. Op 17 punten zet ze in op het einde van armoede, het stoppen van de klimaatverandering, het aanvechten van onrecht en het streven naar gelijke rechten voor iedereen. Samen met overheden, bedrijven en burgers kan mobiel vandaag al een betere toekomst creëren. Hoe? Lees meer over de 17 doelen en mobiele oplossingen.

 

#telecommunicatie #ICT #visie #trends #innovatie #MWC18 #betterfuture

Geschreven door: admin op 27 feb. 2018

ervaar onze service

Nu al overtuigd? Benieuwd hoe onze oplossingen jou voordeel op gaan leveren?

Heb je andere vragen voor ons die we mogen beantwoorden? Laat gerust je telefoonnummer achter, zodat we je terug kunnen bellen om je verder te helpen!

Institutenweg 6
7521 PK Enschede

088 - 773 25 87