beoordeeld met een 8.2

Terugblik Speakup Partner & Jubileum Event 2018

Terugblik op een innovatieve & waardevolle dag.

 

[ Visie & Dialoog ]

Florian Overkamp & Rick Sulman van Speakup openden de dag met een stuk innovatieve toekomstvisie en concrete, inhoudelijke toelichting op de weg die Speakup heeft ingeslagen en wat dit betekent voor onze relaties & partners. Dagvoorzitters Bucket Boys Joep & Thijs namen onze gasten mee op verkenning buiten de gebaande paden, door enthousiast te delen hoever zij zijn gegaan om hun doelen te bereiken. Keynote-sprekers Fountainheads Wim & Jan-Henk sloten de dag af onder de replica van de Wrightflyer van de gebroeders Wright, door te verrassen en te verwonderen en door de oogkleppen van de aanwezigen met enig verbaal geweld maximaal open zetten.

 

[ Innovatie & Samenwerking ]

Onze gasten bezochten het Speakup Innovatieplein tijdens sessie 1. Een van de grote veranderingen is het transformeren van ons Next Gen Netwerk. Flexibiliteit  voor onze klant, waardoor veranderingen in de toekomst eenvoudiger en veelal inhouse kunnen plaatsvinden. Onderdeel in ons Next Gen Netwerk is onze API Speakhub. Op het Innovatieplein kregen eveneens iPerityAtis, Lydis & NDIX de gelegenheid om producten te tonen en om de dialoog aan de gaan. Tijdens sessie 2 kregen onze gasten een rondleiding door De Museumfabriek. De hier benoemde connectie tussen Textiel en IT maakte wat ons betreft de innovatieve cirkel rond.

 

 

[ Locatie & Verzorging ]

Het Speakup Partner & Relatie Event werd op 20 september 2018 gehouden in de Museumfabriek in Enschede, gevestigd in de voormalige textielfabriek Het Rozendaal. De innerlijke mens werd gedurende de gehele dag verzorgd vanuit de ambachtelijke keuken van Gastrobar Bij Rozendaal, waar alles vers werd bereid en dat was genieten! De muziek werd verzorgd door het de Enschedese heren van H’OP trio.

 

 

[ Bedankt! ]

Met het Speakup Partner & Jubileum Event 2018 creëerden wij een leuke & wervelende dag, boordevol informatie, innovatie, inspiratie, sprekers en een tikkeltje geplande chaos. Ons doel was om al onze gasten een waardevolle maar ook leuke & ontspannen dag aan te bieden, waarbij nieuwe inzichten verkregen konden worden op individueel zakelijk & persoonlijk vlak. Wij hebben genoten! we bedanken alle gasten en medewerkers hartelijk voor de aanwezigheid en hun bijdrage aan deze wervelende, leuke dag!

 

[ Foto’s Online ]

We delen hier graag een bescheiden sfeerimpressie van het Speakup Partner & Jubileum Event 2018.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees hier meer over het Speakup Partner & Jubileum Event 2018 vanuit het perspectief van WinmagPro, onze gast tijdens het Speakup Event.

 

Bedankt dat je erbij was!

 

klaar om te verbinden?

Onze pioniers denken geheel vrijblijvend mee over jouw geschikte telefonie oplossing.

Vraag vandaag een offerte aan

Contactpersoon(Vereist)
Aantal gebruikers in je onderneming(Vereist)

contact opnemen

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Vul hier onderstaande formulier in zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Hoe wil je dat wij contact met je opnemen?

terugbelverzoek

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Laat een terugbelverzoek achter zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.