Telecom Inspirience Awards 2016

Nieuws

Afgelopen woensdag, 16 november 2016, was het tijd voor de uitreiking van de Telecom Inspirience Awards in Het Zalmhuis te Rotterdam. Uit de meer dan 70 inzendingen had de vakjury 38 partijen genomineerd en werden de winnaars gekozen.  Uiteindelijk gingen zeven business partners met een felbegeerde Telecom Inspirience Award naar huis.

Gastheer en tv-personality Jeroen Smits reikte samen met de leden van de vakjury de awards uit tijdens het Black Tie gala-diner in het Zalmhuis. Met 140 aanwezigen was het award-event compleet uitverkocht. Naast de awards voor business partners die zich het afgelopen jaar onderscheiden hebben, werden er diverse mooie extra prijzen verloot die o.a. door Speakup beschikbaar zijn gesteld.

Speakup was erbij als hoofdsponsor, samen met haar genomineerde partners Knoworries, Boin IT en CTAC. Terwijl we onze smoking terughangen in de kast, kijken we ook terug op een geslaagde avond. Partners, dank jullie wel dat jullie in de gelegenheid waren om deze avond met ons te delen. Alle winnaars van een Telecom Inspirience Award 2016, van harte gefeliciteerd!

 

Foto v.l.n.r. : Pascal Lokin (Knoworries) – Giuseppe Levatino (Speakup) – Arjen van Ruiten (Knoworries) – Kim Bevers (Speakup) – Han Boin (Boin IT) – Marieke Karel (Speakup)

Geschreven door: admin op 17 nov. 2016

ervaar onze service

Nu al overtuigd? Benieuwd hoe onze oplossingen jou voordeel op gaan leveren?

Heb je andere vragen voor ons die we mogen beantwoorden? Laat gerust je telefoonnummer achter, zodat we je terug kunnen bellen om je verder te helpen!

Institutenweg 6
7521 PK Enschede

088 - 773 25 87