Breedband Arnhem & Certu genomineerd voor ‘Best Cloud Communication Project 2018’

Nieuws

Speakup Partners Breedband Arnhem & Certu zijn genomineerd voor een Telecom Inspirience Award 2018 in de categorie Best Cloud Communication Project. Op 15 november 2018  worden de winnaars bekend gemaakt worden tijdens de Award Avond in ‘Het Zalmhuis’.

Co-creatie

De Telecom Inspirience Awards hebben als doel om de mooiste cases van Business Partners in de spotlight te zetten. Speakup is er trots op dat we in samenwerking met deze twee partners de klant ontzorgen, zodat deze zich kan blijven focussen op intensieve neurorevalidatie bij hersenletsel onder jongeren en jongvolwassenen.

Wat maakt deze 2018 case zo bijzonder?

We hebben echt meegedacht met de ambities van Daan Theeuwes Centrum. Het doel is om het beste revalidatiecentrum te worden en te groeien naar een 200 tal FTE’s in de komende jaren. Door een scherpe eerste inventarisering en goed na te denken over de best passende oplossing, waarbij we onze uiterste best hebben gedaan om alle wensen mee te nemen. Er is gekozen voor een schaalbare, internationale telecommunicatie oplossing die meegroeit met de oh zo waardevolle ambities van Daan Theeuwes Centrum.

Alle categorieën en de genomineerden voor 2018 zijn hier te bekijken.

Over Breedband Arnhem

Zij stáán voor kwaliteit. Ze werken professioneel en zorgen ervoor dat klanten probleemloos aan de slag kunnen. Zij verschuilen zich niet achter kleine lettertjes en geven niet op als het een keertje lastig wordt. Persoonlijke service staat hoog in het vaandel. Geen computerstem of keuzemenu, je krijgt direct iemand aan de lijn. Van bestelling en levering tot support, zij denken met je mee en zijn betrokken tijdens het hele proces. Het team collega’s heeft passie voor het vak en passie voor de mensen voor zij het het doen. De bijna 100 kilometer aan eigen glasvezelnetwerk met meer dan 500 aansluitingen maakt het kwaliteitsplaatje compleet. Meer informatie vind je op https://www.breedbandarnhem.nl/

Over Certu

ICT wordt vaak als complex en niet transparant ervaren. Daarnaast verandert de techniek razend snel en is het moeilijk om bij te houden hoe je het maximale uit uw organisatie kunt halen door deze technieken in te zetten. Certu helpt om inzicht te krijgen. Zij houden van heldere communicatie en korte lijnen. Zij vertalen lastige, technische vraagstukken naar begrijpbare keuzes. Hierdoor houden klanten meer tijd over om zich te richten op hun eigen kernactiviteiten. In combinatie met een sterke focus op IT beveiliging tillen zij ICT naar een hoger plan. Meer informatie vind je op https://www.certu.nl/

Meer informatie over Speakup en de diensten die wij bieden samen met onze business partners?

sales@speakup.nl | 088-7732587 of bekijk de rest van onze website www.speakup.nl

Geschreven door: admin op 25 okt. 2018

ervaar onze service

Nu al overtuigd? Benieuwd hoe onze oplossingen jou voordeel op gaan leveren?

Heb je andere vragen voor ons die we mogen beantwoorden? Laat gerust je telefoonnummer achter, zodat we je terug kunnen bellen om je verder te helpen!

Institutenweg 6
7521 PK Enschede

088 - 773 25 87