beoordeeld met een 8.2

student op zoek naar een (bij)baan?

Werken bij Speakup betekent bijdragen aan het verbinden van mensen met technologie. De medewerkers zijn de kracht van het bedrijf. Of je nu stagiair, starter of een medewerker met passie bent, wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent om onze ambities te realiseren.

studentenbaan developer

Ben je op zoek naar flexibel werk naast je studie? Ga dan enkele uren per week aan de slag als ontwikkelaar bij Speakup.

Je kunt je werk als developer bij Speakup zo breed maken als je wilt. Het werk wordt aangepast aan jouw ambitie en niveau. Bovendien werk je met ervaren collega’s die gewend zijn om kennis te delen in een organisatie die je ondersteunt en laat groeien.

We zijn op zoek naar iemand voor lange termijn. Iemand met de ambitie om zich te ontwikkelen en door te groeien. Herken jij jezelf hierin? Neem dan contact met ons op!

 

hybride werken

uitstekend salaris

goed uitgeruste werkplek

flexible werktijden

vrijdagmiddagborrel

de leukste collega's

verzorgde lunch

volop doorgroei kansen

tafeltennis competitie

de leukste collega's

fruit op het werk

wandelend vergaderen

huiskamer office

nintendo switch games

etentjes met collega's

jaarlijks bedrijfsuitje

neem zelf de regie in handen

Bij Speakup werk je in een moderne en inspirerende werkomgeving. De passie voor techniek en innovatie staat hierin centraal. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk leiderschap. Je hebt zelf de regie over je talentontwikkeling en krijgt alle ruimte om te groeien in de richting die jij wilt.

wil je bij ons werken?

Zou jij ons team wel willen ondersteunen? Wil jij ons helpen met het verbinden van mensen? Dan ben je op de goede plek! Neem contact op en wie weet ben jij wel ons nieuwste teamlid!

afstudeeropdracht of stage?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste studenten en scholieren die de wereld van communicatie en/of het bedrijfsleven willen verkennen. Speakup is een erkend leerbedrijf en biedt tevens stage- en afstudeerplekken aan voor HBO en WO studenten.

Ben jij opzoek naar een stageplek en spreekt Speakup jou aan? Neem contact met ons op!

terugbelverzoek

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Laat een terugbelverzoek achter zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Vraag vandaag een offerte aan

Contactpersoon(Vereist)
Aantal gebruikers in je onderneming(Vereist)