beoordeeld met een 8.2

student op zoek naar een (bij)baan?

Werken bij Speakup betekent bijdragen aan het verbinden van mensen met technologie. De medewerkers zijn de kracht van het bedrijf. Of je nu stagiair, starter of een medewerker met passie bent, wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent om onze ambities te realiseren.

neem zelf de regie in handen

Bij Speakup werk je in een moderne en inspirerende werkomgeving. De passie voor techniek en innovatie staat hierin centraal. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk leiderschap. Je hebt zelf de regie over je talentontwikkeling en krijgt alle ruimte om te groeien in de richting die jij wilt.

wil je bij ons werken?

Zou jij ons team wel willen ondersteunen? Wil jij ons helpen met het verbinden van mensen? Dan ben je op de goede plek! Neem contact op en wie weet ben jij wel ons nieuwste teamlid!

afstudeeropdracht of stage?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste studenten en scholieren die de wereld van communicatie en/of het bedrijfsleven willen verkennen. Speakup is een erkend leerbedrijf en biedt tevens stage- en afstudeerplekken aan voor HBO en WO studenten.

Ben jij opzoek naar een stageplek en spreekt Speakup jou aan? Neem contact met ons op!

terugbelverzoek

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Laat een terugbelverzoek achter zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

krijg inzicht in je bereikbaarheid

Fijn dat je met ons in contact wilt komen. Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Speakup richt zich op zakelijke telefonie; wij nemen dus geen particulieren in behandeling.
contactpersoon(Vereist)