beoordeeld met een 8.2

Studenten bij Speakup

Aan het woord

Speakup werkt graag samen met stagiairs: van commercieel tot technisch, van MBO tot universitair niveau en van 1e jaars studenten tot afstudeerders.

Wij vinden dat wij zo kunnen bijdragen aan hun opleiding. Anderzijds worden wij er enthousiast van en krijgen wij een nieuwe, frisse blik op de toekomst.

De aankomende 2 weken vertellen onze toppers (v.l.n.r.) Carmen, Hugo, Steffanie en Jennifer over zichzelf en alle ervaringen bij Speakup. Iedere dinsdag en donderdag zal iemand zich voorstellen en je een beeld geven van hoe het is om bij Speakup aan de slag te gaan.

Lees je mee?

klaar om te verbinden?

Onze pioniers denken geheel vrijblijvend mee over jouw geschikte telefonie oplossing.

maak vandaag je afspraak

Fijn dat je met ons in contact wilt komen. Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Speakup richt zich op zakelijke telefonie; wij nemen dus geen particulieren in behandeling.
bedrijfsadres
contactpersoon(Vereist)

contact opnemen

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Vul hier onderstaande formulier in zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Hoe wil je dat wij contact met je opnemen?

terugbelverzoek

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Laat een terugbelverzoek achter zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.