beoordeeld met een 8.2

Speakup wil bedrijfsleven en student meer met elkaar verbinden

Speakup wil bedrijfsleven en student meer met elkaar verbinden

‘Technische bedrijven in Oost-Nederland zijn hartstikke innovatief en wij willen verder gaan dan dit vertellen of uitdragen, we willen dit laten zien en mensen dit laten beleven.’ Daarom organiseren wij een Hackathon.

Speakup neemt al zeer actief deel aan diverse programma’s en wedstrijden van opleidingsinstituten binnen en buiten de regio en ontmoet zo al veel studenten met allerlei innovatieve ideeën. ‘Dit heeft ons geïnspireerd om zelf nog actiever te worden en om ook onze deuren open te zetten.’

24-uur durende Hackathon

Speakup organiseert daarom op 6 oktober 2017 een 24-uur durende Hackathon. Doel is om een zeer divers deelnemersveld aan te trekken en om samen aan de slag gaan met twee vooraf geformuleerde challenges. We willen graag samen met professionals uit het bedrijfsleven vanuit diverse disciplines, allerlei soorten studenten en onze eigen collega’s even uit de waan van de dag stappen en mooie, innovatieve dingen bedenken en maken.

Dit keer bewust een evenement niet op de grond van een onderwijsinstelling, maar op bedrijfsgrond, dicht bij het latere werkveld’ vertelt het bedrijf. We hopen dat ons event en de vele anderen die hierna nog gaan volgen het bedrijfsleven en studenten meer met elkaar gaat verbinden.

Hackup 2017 – De Hackathon van het oosten!

Hackup 2017 vindt op vindt plaats op 6 t/m 7 oktober aan de Institutenweg 6 in Enschede. Wij vinden ook dat inzet beloond moet worden en daarom wordt er door de jury in totaal 2000 euro verdeeld onder de deelnemende teams.

Iedereen die iets bij kan of wil dragen aan de challenges is van harte welkom. Deelname is gratis en geïnteresseerden kunnen zich alleen of met meerdere personen aanmelden. Aanmelden voor deelname is noodzakelijk en kan op http://hackup.eventbrite.nl of door rechtstreeks contact op te nemen met Speakup in Enschede. Het aantal plekken is beperkt.

 

 

Meer informatie & FAQ op de bedrijfswebsite: https://www.speakup.nl/hackathon
Inschrijven voor gratis deelname: https://hackup.eventbrite.nl
Evenement op Facebook: https://www.facebook.com/events/117247078963353

 

klaar om te verbinden?

Onze pioniers denken geheel vrijblijvend mee over jouw geschikte telefonie oplossing.

Vraag vandaag een offerte aan

Contactpersoon(Vereist)
Aantal gebruikers in je onderneming(Vereist)

contact opnemen

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Vul hier onderstaande formulier in zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Hoe wil je dat wij contact met je opnemen?

terugbelverzoek

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Laat een terugbelverzoek achter zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.