beoordeeld met een 8.2

Speakup is MKB Proof 2017 bevonden!

MKB Proof 2017

De beste Business & IT Partners 2017

MKB Nederland is groeiende, dagelijks komen er nieuwe bedrijven bij, ondernemingen die groeien en flink in de lift zitten. Inzicht in het totaalaanbod producten en diensten is belangrijk voor jou als ondernemer om een goede keuze te maken. een keuze die bij jou past. De dienstverlening die Speakup biedt, is ook uitvoerig beoordeeld en wij zijn in 2017 wederom MKB Proof bevonden door Baaz Magazine en WINMAG Pro. Ondernemers helpen met dat waar zij goed in zijn: ondernemen. Bereikbaar én beschikbaar zijn zoals jij wilt. Telecommunicatie volledig meetbaar afgestemd op jouw wensen. Daar komen wij iedere dag opnieuw ons bed voor uit!

Het midden- en kleinbedrijf [bedrijven tot aan 250 werknemers] in Nederland groeide in 2016 met 4 procent tot aan 1.006.525 organisaties ten opzichte van 2015. Een indrukwekkend aantal bedrijven dus, bedrijven die allemaal baat hebben bij goede producten en diensten. MKB Proof komt hier om de hoek kijken! Producten die een goede investering zijn, veilig zijn bevonden en beoordeeld zijn door zowel de redactie van WINMAG Pro als Baaz magazine. MKB Proof  levert hiermee een bijdrage aan het midden- en kleinbedrijf door te helpen bij de keuze voor de juiste oplossing voor de juiste taak.

 

Tijd én geld te besparen door een overzicht van producten en diensten waar je als ondernemer daadwerkelijk baat bij hebt. Jij als ondernemer hoort tenslotte bezig te zijn met waar je goed in bent: ondernemen. De beste business partners & IT 2017  – ook Speakup –  vind je daarom HIER overzichtelijk online op een rij.

Bron statistieken MKB:  www.staatvanhetmkb.nl

klaar om te verbinden?

Onze pioniers denken geheel vrijblijvend mee over jouw geschikte telefonie oplossing.

Vraag vandaag een offerte aan

Contactpersoon(Vereist)
Aantal gebruikers in je onderneming(Vereist)

contact opnemen

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Vul hier onderstaande formulier in zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Hoe wil je dat wij contact met je opnemen?

terugbelverzoek

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Laat een terugbelverzoek achter zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.