beoordeeld met een 8.2

nieuw: Speakups ‘living lab’

Benieuwd met welke ontwikkelingen wij bezig zijn? Onze nieuwe site labs.speakup.nl geeft je een unieke inkijk wat er achter de schermen bij Speakup gebeurt. Je kunt er van alles vinden over hoe wij werken, waar we mee bezig zijn en de bèta versies van nieuwe en vaak nog experimentele diensten.

Speakups eigen ‘living lab’

Wat kun je verwachten op labs.speakup.nl? In ieder geval heel veel ideeën, want wij geloven in het delen van onze kennis. Zo zijn we constant bezig met de (digitale) ontwikkelingen en de wijze waarop mensen met elkaar communiceren.

Zo lees je bijvoorbeeld in “De meerwaarde van chat” een verslag van een groep studenten van de Universiteit Twente. Samen met Speakup zoeken wij naar die ene “killer” toepassing die alle andere instant messaging apps overbodig maakt. Gaan we in ‘Het hybride werken ontdekken’ dieper in op de werkprocessen die al dan niet door de pandemie zijn veranderd bij Speakup. In ‘De kracht van open source’ gaan we in op de voordelen van software met een open broncode. Zo lees je wat wij belangrijk vinden aan open source en hoe wij onze expertise inzetten om de gebruikers hiervan te ontzorgen.

Work in process: onze bètas

Maak tenslotte kennis met de experimentele applicaties die wij gebruiken om op afstand met elkaar te communiceren: BigBlueButton & meet.speakup.nl.

Bewaar labs.speakup.nl bij je favorieten en vergeet niet om regelmatig terug te komen voor nieuwe blogs, onderzoeken of de laatste experimentele applicaties. Niks missen? Schrijf je dan in voor de speciale labs-nieuwsbrief en blijf op de hoogte.


klaar om te verbinden?

Onze pioniers denken geheel vrijblijvend mee over jouw geschikte telefonie oplossing.

Vraag vandaag een offerte aan

Contactpersoon(Vereist)
Aantal gebruikers in je onderneming(Vereist)

contact opnemen

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Vul hier onderstaande formulier in zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Hoe wil je dat wij contact met je opnemen?

terugbelverzoek

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Laat een terugbelverzoek achter zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.