beoordeeld met een 8.2

luister naar onze nieuwe podcast beyond voice

Luister vanaf nu naar onze nieuwe podcast: Beyond Voice. 

Als pioniers in verbinden zoeken wij altijd de samenwerking op, zeker als het gaat om specialisten uit een ander vakgebied. Daarom zijn wij in samenwerking met AI-specialisten van Y. Digital een nieuwe podcast serie begonnen: Beyond Voice. Een podcast over de wereld achter Voice Technologie. 

Zo gaan Florian Overkamp van Speakup en Carla Verwijmeren van Y.Digital het in de toekomstige afleveringen niet alleen hebben over de verschillende user cases, maar zullen ze ook uitgebreid ingaan op de technologie achter de spraakinterfaces. Onderwerpen als spraakassistenten, chatbots, datawetenschap en kunstmatige intelligentie komen de volgende afleveringen uitgebreid aan bod. De eerste afleveringen staan live en kan je al beluisteren via de Beyond Voice site of je favoriete streamingdienst! 

Beyond Voice Hosts Carla Verwijmeren en Florian Overkamp

klaar om te verbinden?

Onze pioniers denken geheel vrijblijvend mee over jouw geschikte telefonie oplossing.

Vraag vandaag een offerte aan

Contactpersoon(Vereist)
Aantal gebruikers in je onderneming(Vereist)

contact opnemen

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Vul hier onderstaande formulier in zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Hoe wil je dat wij contact met je opnemen?

terugbelverzoek

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Laat een terugbelverzoek achter zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.