beoordeeld met een 8.2

werkwijze

Onze communicatieoplossingen zijn onlosmakelijk verbonden met het internet. Dat brengt risico’s met zich mee. Wij zien het als pionier onze taak om de vrijheid van personen te beschermen. Dat geldt voor personen die zowel bewust als personen die onbewust gebruik maken van Speakup-diensten. Security en privacy staat daarom bij ons hoog op de agenda.

ontdek wat bij jouw bedrijf past

Onze pioniers denken geheel vrijblijvend mee over jouw geschikte telefonie oplossing.

volledige controle

Wij ontwikkelen onze eigen diensten. Daardoor kennen we onze oplossingen door en door en weten we precies wat er technisch plaatsvindt. We zijn ons zeer bewust van hoe we de veiligheid van onze datastromen kunnen bewaken.

wij maken ons hard voor veilige communicatie

Privacy en security zijn nauw verbonden met onze vier kernwaarden: Technologie, Ondernemerschap en Ambitie, Maatschappelijk betrokken en Vrijheid. Het zit in ons DNA. Wil je weten hoe? Lees de blog van onze Security Officer.

Wij hebben ons verschillende keren (succesvol) in de strijd geworpen vóór bescherming van privacy. Bijvoorbeeld in diverse procedures tegen de toenemende datahonger van de Staat. Als pionier hebben we deze in samenwerking gevoerd met partijen als Bits of Freedom en Privacy First. We zijn dan ook altijd op zoek naar partijen met hetzelfde DNA.

Alle vrijheid dankzij zakelijk bellen via Microsoft Teams.

klaar om te verbinden?

Onze pioniers denken geheel vrijblijvend mee over jouw geschikte telefonie oplossing.

terugbelverzoek

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Laat een terugbelverzoek achter zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

contact opnemen

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Vul hier onderstaande formulier in zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Hoe wil je dat wij contact met je opnemen?

Vraag vandaag een offerte aan

Contactpersoon(Vereist)
Aantal gebruikers in je onderneming(Vereist)