Nieuws | Gratis AVG en beveiligingscheck

Nieuws

Privacy is op dit moment een belangrijk thema. Er is steeds meer aandacht voor wat er met data gebeurt. Dit komt onder andere doordat er steeds meer online data bestaat. Privacy staat bij Speakup hoog op de agenda. Sterker nog, het zit in één van onze kernwaarden verweven. Daarom hebben wij ongeveer een halfjaar geleden de handen ineengeslagen met onze partner Privacy Zeker. Deze partner sluit goed aan bij onze visie en missie en samen helpen wij onze klanten en partners met het beveiligen van data.

Privacy Zeker komt nu met een leuk initiatief: een AVG en beveiligingscheck voor jouw bedrijf, geheel gratis! Dit is handig als jij wilt weten of jouw bedrijf voldoet aan de eisen die de AVG stelt en of je alles goed geregeld hebt voor jezelf en jouw klanten. Hoe werkt dit dan?

Deze gratis service van Privacy Zeker werkt als volgt:

  1. Plan hier je telefonische afspraak met één van de privacy-experts van Privacy Zeker.
  2. Beantwoord tijdens de telefonische afspraak de vragen van deze expert.
  3. Aan de hand van deze antwoorden vertelt deze expert jou of jouw bedrijf al AVG-proof is en aan welke punten je nog aandacht moet besteden. Zowel juridisch als technisch.

Voor meer informatie over de privacy service: https://privacyzeker.nl/contact/gratis-privacy-check/

Geschreven door: Lara Bijen op 19 nov. 2019

ervaar onze service

Nu al overtuigd? Benieuwd hoe onze oplossingen jou voordeel op gaan leveren?

Heb je andere vragen voor ons die we mogen beantwoorden? Laat gerust je telefoonnummer achter, zodat we je terug kunnen bellen om je verder te helpen!

Institutenweg 6
7521 PK Enschede

088 - 773 25 87