Make your own breaks

Blog

Hoi!

Mijn naam is Steffanie Eikelboom en ik ben 23 jaar oud. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te ondernemen, te lezen en om te hardlopen met vrienden. Mijn slechte eigenschappen zijn dat ik niet houd van stilstaan en dat ik een tikkeltje ongeduldig kan zijn.

Mijn goede (en soms slechte) eigenschap is dat ik mijn doelen en dromen nastreef. Op mijn 21e ging mijn grootste droom in werkelijkheid: stage lopen in Florida. Een halfjaar werkte ik op de marketing- en salesafdeling van de Evert Tennis Academy in Boca Raton, vlakbij Miami. De dagen waren zonovergoten maar na de zonsondergang was het echt prachtig.  Door zelfstandig en helemaal alleen naar Florida te verhuizen heb ik geleerd om zelfstandig te zijn en mijn eigen succes en geluk te creëren. Er is immers niemand die dit voor mij gaat doen.

“Tomorrow’s getting harder make no mistake.
Luck ain’t even luck, got to make your own breaks”

 

 

Ik studeer commerciële economie en ik ben nu bij Speakup om mijn afstudeerscriptie te schrijven. Ik heb Speakup leren kennen dankzij een opdracht tijdens mijn minor, identiteitsmarketing. Bij Speakup geven ze mij de ruimte om zelfstandig en naar eigen inzicht te werken aan mijn afstudeerscriptie. Maar bij vragen of behoefte aan hulp staan er altijd collega’s voor mij klaar. Speakup is anders dan de meeste bedrijven: meer open, persoonlijker en ongecompliceerd. Voor mij is dit de ideale plek om gemotiveerd en vol enthousiasme mijn scriptie te schrijven.

Geschreven door: admin op 17 nov. 2016

ervaar onze service

Nu al overtuigd? Benieuwd hoe onze oplossingen jou voordeel op gaan leveren?

Heb je andere vragen voor ons die we mogen beantwoorden? Laat gerust je telefoonnummer achter, zodat we je terug kunnen bellen om je verder te helpen!

Institutenweg 6
7521 PK Enschede

088 - 773 25 87