beoordeeld met een 8.2

Make your own breaks

Hoi!

Mijn naam is Steffanie Eikelboom en ik ben 23 jaar oud. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te ondernemen, te lezen en om te hardlopen met vrienden. Mijn slechte eigenschappen zijn dat ik niet houd van stilstaan en dat ik een tikkeltje ongeduldig kan zijn.

Mijn goede (en soms slechte) eigenschap is dat ik mijn doelen en dromen nastreef. Op mijn 21e ging mijn grootste droom in werkelijkheid: stage lopen in Florida. Een halfjaar werkte ik op de marketing- en salesafdeling van de Evert Tennis Academy in Boca Raton, vlakbij Miami. De dagen waren zonovergoten maar na de zonsondergang was het echt prachtig.  Door zelfstandig en helemaal alleen naar Florida te verhuizen heb ik geleerd om zelfstandig te zijn en mijn eigen succes en geluk te creëren. Er is immers niemand die dit voor mij gaat doen.

“Tomorrow’s getting harder make no mistake.
Luck ain’t even luck, got to make your own breaks”

 

 

Ik studeer commerciële economie en ik ben nu bij Speakup om mijn afstudeerscriptie te schrijven. Ik heb Speakup leren kennen dankzij een opdracht tijdens mijn minor, identiteitsmarketing. Bij Speakup geven ze mij de ruimte om zelfstandig en naar eigen inzicht te werken aan mijn afstudeerscriptie. Maar bij vragen of behoefte aan hulp staan er altijd collega’s voor mij klaar. Speakup is anders dan de meeste bedrijven: meer open, persoonlijker en ongecompliceerd. Voor mij is dit de ideale plek om gemotiveerd en vol enthousiasme mijn scriptie te schrijven.

klaar om te verbinden?

Onze pioniers denken geheel vrijblijvend mee over jouw geschikte telefonie oplossing.

krijg inzicht in je bereikbaarheid

Fijn dat je met ons in contact wilt komen. Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Speakup richt zich op zakelijke telefonie; wij nemen dus geen particulieren in behandeling.
contactpersoon(Vereist)

contact opnemen

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Vul hier onderstaande formulier in zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Hoe wil je dat wij contact met je opnemen?

terugbelverzoek

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Laat een terugbelverzoek achter zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.