beoordeeld met een 8.2

maak kennis met onze nieuwe telefonie applicatie: bridge

Graag stellen we je voor aan de nieuwste toevoeging aan ons portfolio: Bridge.

ontworpen vanuit de gedachten en wensen van onze gebruikers.


Bridge is een zeer gebruiksvriendelijke web- en desktopapp waarmee jij een telefooncentrale of PBX (Private Branch Exchange) kunt bedienen om gesprekken te beheren en te routeren. Dit kan bijvoorbeeld worden gebruikt om inkomende gesprekken te beantwoorden, om gesprekken te verleggen naar andere medewerkers of om gesprekken door te verbinden met externe nummers. We zijn ervan overtuigd dat Bridge jou een verbeterde gebruikerservaring zal bieden met nieuwe functionaliteiten en verbeterde prestaties. Bridge zal ook op meer apparaten beschikbaar zijn, zodat jij altijd verbonden kunt blijven met jouw team.
verbeterde gebruikerservaring en prestaties
Met Bridge wordt het nóg eenvoudiger om inkomende gesprekken te beantwoorden en ook om deze gesprekken door te verbinden naar andere medewerkers of om gesprekken door te verbinden met externe nummers. Daarnaast zijn er in Bridge meer functionaliteiten beschikbaar, zoals:

Weergeven status van de gebruiker
  • Aanpassen van je eigen status
  • Supervisor rol: Deze kunnen gebruikers toewijzen aan een wachtrij
  • Call Control*
  • Meeluisteren*
  • Cherry picking uit de wachtrij*

*Optionele licentie

We zijn ervan overtuigd dat Bridge jou een verbeterde gebruikerservaring zal bieden met deze nieuwe functionaliteiten en verbeterde prestaties.


Bedienpost wordt uitgefaseerd

Bedienpost zal vanaf eind 2023 worden uitgefaseerd waarna Bridge deze tool zal vervangen. Om ervoor te zorgen dat de overgang zo soepel mogelijk verloopt, zullen we de komende tijd zorgen voor voldoende ondersteuning om onze Compass-gebruikers te helpen bij de overstap naar Bridge. Mocht je meer informatie willen of nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op

klaar om te verbinden?

Onze pioniers denken geheel vrijblijvend mee over jouw geschikte telefonie oplossing.

contact opnemen

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Vul hier onderstaande formulier in zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Hoe wil je dat wij contact met je opnemen?

terugbelverzoek

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Laat een terugbelverzoek achter zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Vraag vandaag een offerte aan

Contactpersoon(Vereist)
Aantal gebruikers in je onderneming(Vereist)