beoordeeld met een 8.2

Hosted Voice Debat 2018

Het Hosted Voice Debat 2018 leverde een enerverende discussie op over de toekomst van Cloud Communicatie, het partnerkanaal en innovatie in ICT. Namens Speakup werd de actieve bijdrage aan het debat geleverd door CEO Rick Sulman. Over het debat publiceerde TBM een artikel in hun eigen magazine. Hierin worden verschillende vragen gesteld over de toekomst aan de deelnemers van het debat in 2018. Zo vertelt Rick Sulman bijvoorbeeld dat er genoeg ruimte in de markt blijft voor Speakup. Dit komt voornamelijk doordat we dicht tegen de klant aan kunnen zitten en snel innovatie en klantgerichte oplossingen kunnen bieden. Daarnaast licht hij de visie van Speakup toe over de betreffende onderwerpen die een grote rol gaan spelen in de toekomst.

Naast Rick Sulman waren Stephan Homan, Roy Bramer, Mark Vletter en Robert de Jager aanwezig bij het Hosted Voice Debat.

Lees hier het volledige artikel over het TBM Hosted Voice Debat 2018.

klaar om te verbinden?

Onze pioniers denken geheel vrijblijvend mee over jouw geschikte telefonie oplossing.

Vraag vandaag een offerte aan

Contactpersoon(Vereist)
Aantal gebruikers in je onderneming(Vereist)

contact opnemen

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Vul hier onderstaande formulier in zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Hoe wil je dat wij contact met je opnemen?

terugbelverzoek

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Laat een terugbelverzoek achter zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.