beoordeeld met een 8.2

hercertificering ISO 27001

Speakup is succesvol gehercertificeerd volgens de nieuwste ISO 27001:2023-norm!

Hiermee blijven we voldoen aan de eisen die gesteld worden op het gebied van uitmuntende informatiebeveiliging en risicomanagement.

Waarom is dit belangrijk?

De ISO 27001:2023-standaard is de wereldwijde erkende norm voor het Information Security Management System (ISMS) oftewel in het Nederlands vertaald: Een managementsysteem voor informatiebeveiliging. Het stelt de eisen voor het vestigen, implementeren, onderhouden en continu verbeteren van een ISMS binnen een organisatie.

Wij zijn trots om te zeggen dat ons team hard heeft gewerkt om deze strikte normen te bereiken, wat getuigt van onze toewijding aan:

  • Het beschermen van gevoelige gegevens en informatie
  • Het waarborgen van de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van onze systemen en processen
  • Het naleven van relevante wetten, regelgevingen en industrie-standaarden

 

ISO 27001:2023 is meer dan een certificaat; het is een belofte aan onze klanten en partners dat wij hun gegevens schermen met de hoogste standaarden van veiligheid. Door up-to-date te blijven met de nieuwste eisen, zorgen wij ervoor dat we vooroplopen in informatieveiligheid, wat essentieel is in het huidige digitale tijdperk.

continu verbeteren

Deze hercertificering betekent niet het einde van onze inspanningen. Het vormt de basis van onze voortdurende inzet om onze systemen en processen te verbeteren en om de beste beveiligingspraktijken te blijven bieden.

klaar om te verbinden?

Onze pioniers denken geheel vrijblijvend mee over jouw geschikte telefonie oplossing.

contact opnemen

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Vul hier onderstaande formulier in zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Hoe wil je dat wij contact met je opnemen?

terugbelverzoek

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Laat een terugbelverzoek achter zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Vraag vandaag een offerte aan

Contactpersoon(Vereist)
Aantal gebruikers in je onderneming(Vereist)