Genoeg te leren en.. te eten.

Blog

Hoi! Mijn naam is Carmen en ik ben 23 jaar oud.

Ik ben geboren in Oldenzaal en nu woonachtig in Enschede. Ik ben begonnen met de opleiding SPW Jeugdzorg en heb 4 jaar geleden mijn diploma behaald. Hierna wilde ik mijn kennis verbreden en ben ik verder gaan studeren. Op dit moment studeer ik Media, Informatie & Communicatie (MIC) aan het Saxion in Enschede en volg de specialisatie Creatieve Marketing en Concepten. Door het brede vakkenpakket van MIC, hoop ik op verschillende gebieden wat toe te voegen aan het bedrijf en hoop ik natuurlijk veel te mogen leren!Gen

Ik werd getipt door een bekende over de vacature die open stond bij Speakup als “Multimedia stagiaire”. Tijdens mijn kennismaking met Speakup, sprak vooral de open sfeer mij aan. Ik krijg hier de mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen en er achter te komen waar mijn interesses nou echt liggen binnen mijn vakgebied. Ook krijg ik bij Speakup de vrijheid om in te vullen wat ik wil leren en mijn eigen werkomgeving te bepalen. Tot en met 20 januari ben ik hier om aan mijn leerdoelen te werken.

Ik houd er van om creatief bezig te zijn en dan vooral in beeld. Tumblr bezoek ik vaak om inspiratie op te doen en mijn blog bij te houden. Buiten kantooruren bezoek ik af en toe een concert of festival en ben ik samen met vrienden. Ook kook (en eet .. haha) ik graag en ook bij Speakup wordt voor iedereen iedere dag lunch bereid. Mooi leven!

Geschreven door: admin op 24 nov. 2016

ervaar onze service

Nu al overtuigd? Benieuwd hoe onze oplossingen jou voordeel op gaan leveren?

Heb je andere vragen voor ons die we mogen beantwoorden? Laat gerust je telefoonnummer achter, zodat we je terug kunnen bellen om je verder te helpen!

Institutenweg 6
7521 PK Enschede

088 - 773 25 87