beoordeeld met een 8.2

Het einde van ISDN is in zicht

Door veranderende wensen van de klant en een verschuivende markt van vaste telefonie naar grotendeels VoIP, heeft KPN besloten om per 1 september 2019 de stekker uit ISDN te trekken.

ISDN stopt en het aantal gebruikers van de traditionele telefoniediensten (ISDN/PSTN) is daardoor de laatste jaren enorm afgenomen. Vaste telefonie is grotendeels overgegaan naar VoIP en daarmee zijn de wensen van de klant ook veranderd. Dit heeft KPN doen besluiten om per 1 september 2019 wijzigingen door te voeren in vaste telefonie.

Enkelvoudige en meervoudige ISDN1/2 en meervoudige PSTN zijn per 1 september 2019 niet meer beschikbaar voor klanten van KPN en KPN Wholesale. ISDN15/20/30 worden door KPN doorgevoerd en worden tot minstens 1 januari 2021 ondersteund. KPN begeleidt de overgang zo zorgvuldig mogelijk door klanten uitgebreid te informeren over eventuele wijzigingen.

Graag informeren we je over deze wijziging en staan we klaar om je verder te helpen, mocht je nog gebruik maken van deze techniek. We introduceren je graag in de wereld van hosted telefonie ofwel VoIP.  Neem hiervoor even contact met ons op!

klaar om te verbinden?

Onze pioniers denken geheel vrijblijvend mee over jouw geschikte telefonie oplossing.

Vraag vandaag een offerte aan

Contactpersoon(Vereist)
Aantal gebruikers in je onderneming(Vereist)

contact opnemen

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Vul hier onderstaande formulier in zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Hoe wil je dat wij contact met je opnemen?

terugbelverzoek

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Laat een terugbelverzoek achter zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.