Directiesecretaresse op sneakers

Blog

Hoi, ik ben Jennifer, 26 jaar oud uit Enschede. Momenteel volg ik de versnelde opleiding Directiesecretaresse/Managementassistent aan het ROC van Twente. Ook loop ik stage bij Speakup van eind augustus tot en met eind december 2016. Hierna ben ik klaar met de opleiding en ga ik op zoek naar een baan in de buurt van Enschede.

Ik ging op zoek naar een stage die bij mij zou passen. Eén van de belangrijkste dingen voor mij tijdens de stage is, dat ik mezelf kan zijn. Via een kennis kwam ik in contact met Speakup en tijdens het sollicitatiegesprek werd al snel duidelijk dat er een informele sfeer heerst op kantoor en dat ik gewoon sneakers aan mag (sprongetje in de lucht).

Ik loop mee met de directieassistente, maar ik mag en kan veel zelfstandig aan het werk. Mijn werkzaamheden verschillen elke dag weer en dat maakt de stage leuk. Elke dag lunchen we gezamenlijk en maken we een wandelingetje.

Speakup is een modern bedrijf dat met de tijd meegaat, dus ook met de ‘sneaker’ generatie van nu.

Liefs!

Geschreven door: admin op 15 nov. 2016

ervaar onze service

Nu al overtuigd? Benieuwd hoe onze oplossingen jou voordeel op gaan leveren?

Heb je andere vragen voor ons die we mogen beantwoorden? Laat gerust je telefoonnummer achter, zodat we je terug kunnen bellen om je verder te helpen!

Institutenweg 6
7521 PK Enschede

088 - 773 25 87