beoordeeld met een 8.2

Directiesecretaresse op sneakers

Hoi, ik ben Jennifer, 26 jaar oud uit Enschede. Momenteel volg ik de versnelde opleiding Directiesecretaresse/Managementassistent aan het ROC van Twente. Ook loop ik stage bij Speakup van eind augustus tot en met eind december 2016. Hierna ben ik klaar met de opleiding en ga ik op zoek naar een baan in de buurt van Enschede.

Ik ging op zoek naar een stage die bij mij zou passen. Eén van de belangrijkste dingen voor mij tijdens de stage is, dat ik mezelf kan zijn. Via een kennis kwam ik in contact met Speakup en tijdens het sollicitatiegesprek werd al snel duidelijk dat er een informele sfeer heerst op kantoor en dat ik gewoon sneakers aan mag (sprongetje in de lucht).

Ik loop mee met de directieassistente, maar ik mag en kan veel zelfstandig aan het werk. Mijn werkzaamheden verschillen elke dag weer en dat maakt de stage leuk. Elke dag lunchen we gezamenlijk en maken we een wandelingetje.

Speakup is een modern bedrijf dat met de tijd meegaat, dus ook met de ‘sneaker’ generatie van nu.

Liefs!

klaar om te verbinden?

Onze pioniers denken geheel vrijblijvend mee over jouw geschikte telefonie oplossing.

Vraag vandaag een offerte aan

Contactpersoon(Vereist)
Aantal gebruikers in je onderneming(Vereist)

contact opnemen

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Vul hier onderstaande formulier in zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Hoe wil je dat wij contact met je opnemen?

terugbelverzoek

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Laat een terugbelverzoek achter zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.