Hé techneut! Ontdek onze nieuwe site

Nieuws

Wil je weten wat onze ontwikkelaars allemaal doen of ben je op zoek naar die ene API voor je VoIP oplossing? Onze nieuwe site Developer.speakup.nl is een podium waarop onze VoIP-telefonie developers hun expertise delen met iedereen die geïnteresseerd is in de wondere wereld van ICT. Daarnaast vind je hier alles wat jij nodig hebt om gebruik te kunnen maken van onze API’s.

Een site vóór en dóór developers 

Speciaal voor jou hebben onze developers drie interessante stukken geschreven. Erik, onze software architect, schreef een artikel over de toekomst van programmable Voice. Friso, een (front-end) developer in hart en nieren, legt zijn visie uit op het tot stand komen van Minimum Viable Products. Tenslotte doet Helena, onze front-end developer, verslag van haar ervaringen met CSS Grids.

 Op dit moment staat er al documentatie online van onze eerste officiële API. Dit is namelijk onze Voice API, hiermee praat jij direct met het gedeelte van onze diensten dat voice-communicatie opzet en afhandelt. Wij nodigen je uit om hiermee te experimenteren.

Sla deze site op bij je favorieten of meld je aan voor onze RSS-feed om op de hoogte te blijven. Developer.speakup.nl zal namelijk in de loop van de tijd regelmatig worden geüpdatet met nieuwe content.

Geschreven door: Aswin Schutte op 22 feb. 2021

ervaar onze service

Nu al overtuigd? Benieuwd hoe onze oplossingen jou voordeel op gaan leveren?

Heb je andere vragen voor ons die we mogen beantwoorden? Laat gerust je telefoonnummer achter, zodat we je terug kunnen bellen om je verder te helpen!

Institutenweg 6
7521 PK Enschede

088 - 773 25 87