beoordeeld met een 8.2

Hé techneut! Ontdek onze nieuwe site

Wil je weten wat onze ontwikkelaars allemaal doen of ben je op zoek naar die ene API voor je VoIP oplossing? Onze nieuwe site Developer.speakup.nl is een podium waarop onze VoIP-telefonie developers hun expertise delen met iedereen die geïnteresseerd is in de wondere wereld van ICT. Daarnaast vind je hier alles wat jij nodig hebt om gebruik te kunnen maken van onze API’s.

Een site vóór en dóór developers 

Speciaal voor jou hebben onze developers drie interessante stukken geschreven. Erik, onze software architect, schreef een artikel over de toekomst van programmable Voice. Friso, een (front-end) developer in hart en nieren, legt zijn visie uit op het tot stand komen van Minimum Viable Products. Tenslotte doet Helena, onze front-end developer, verslag van haar ervaringen met CSS Grids.

 Op dit moment staat er al documentatie online van onze eerste officiële API. Dit is namelijk onze Voice API, hiermee praat jij direct met het gedeelte van onze diensten dat voice-communicatie opzet en afhandelt. Wij nodigen je uit om hiermee te experimenteren.

Sla deze site op bij je favorieten of meld je aan voor onze RSS-feed om op de hoogte te blijven. Developer.speakup.nl zal namelijk in de loop van de tijd regelmatig worden geüpdatet met nieuwe content.

klaar om te verbinden?

Onze pioniers denken geheel vrijblijvend mee over jouw geschikte telefonie oplossing.

Vraag vandaag een offerte aan

Contactpersoon(Vereist)
Aantal gebruikers in je onderneming(Vereist)

contact opnemen

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Vul hier onderstaande formulier in zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Hoe wil je dat wij contact met je opnemen?

terugbelverzoek

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Laat een terugbelverzoek achter zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.