Speakup is erbij: Bedrijvendagen Twente 2017

Nieuws

Kom jij kennismaken?
De Bedrijvendagen Twente biedt een grote diversiteit aan activiteiten. Op 1 maart komt Speakup naar de Carrièrebeurs – tijdens de Bedrijvendagen Twente – om JOU te ontmoeten!Diverse collega’s staan hier voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Lijkt het je leuk om eens laagdrempelig en vrijblijvend kennis te maken met ons? Dan is de Carrièrebeurs een goede plek om naar toe te gaan. Dus, ben je opzoek naar een (afstudeer)stage, een baan of ben je gewoon aan het oriënteren, kom dan zeker een kijkje nemen! Als aanbieder van telecommunicatie oplossingen zijn wij UNIEK in de regio. Waarom? Vertellen we je graag!

Voor de Carrièrebeurs hoef je je niet in te schrijven, je kunt gewoon langskomen.
Dus, kom je koffie drinken? Volg je neus dan naar onze stand mét Koffiebar, waar de Barista direct een overheerlijk bakje voor je gaat bereiden. We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Kijk in het activiteitenoverzicht of in het Bedrijvendagen boek om te zien welke bedrijven er nog meer komen én op welke dag.
Meer informatie en inschrijven: www.https://www.bedrijvendagentwente.nl/

Geschreven door: Kim Bevers op 22 feb. 2017

stel jouw vraag aan ons

Bellen en bereikbaar zijn – precies zoals je dat als klein of (middel)groot bedrijf wilt. Met alle ruimte om toestellen en nummers uit te breiden (of in te krimpen).

Institutenweg 6
7521 PK Enschede

088 - 773 25 87