Speakup is erbij: Bedrijvendagen Twente 2017

Nieuws

Kom jij kennismaken?
De Bedrijvendagen Twente biedt een grote diversiteit aan activiteiten. Op 1 maart komt Speakup naar de Carrièrebeurs – tijdens de Bedrijvendagen Twente – om JOU te ontmoeten!Diverse collega’s staan hier voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Lijkt het je leuk om eens laagdrempelig en vrijblijvend kennis te maken met ons? Dan is de Carrièrebeurs een goede plek om naar toe te gaan. Dus, ben je opzoek naar een (afstudeer)stage, een baan of ben je gewoon aan het oriënteren, kom dan zeker een kijkje nemen! Als aanbieder van telecommunicatie oplossingen zijn wij UNIEK in de regio. Waarom? Vertellen we je graag!

Voor de Carrièrebeurs hoef je je niet in te schrijven, je kunt gewoon langskomen.
Dus, kom je koffie drinken? Volg je neus dan naar onze stand mét Koffiebar, waar de Barista direct een overheerlijk bakje voor je gaat bereiden. We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Kijk in het activiteitenoverzicht of in het Bedrijvendagen boek om te zien welke bedrijven er nog meer komen én op welke dag.
Meer informatie en inschrijven: www.https://www.bedrijvendagentwente.nl/

Geschreven door: admin op 22 feb. 2017

ervaar onze service

Nu al overtuigd? Benieuwd hoe onze oplossingen jou voordeel op gaan leveren?

Heb je andere vragen voor ons die we mogen beantwoorden? Laat gerust je telefoonnummer achter, zodat we je terug kunnen bellen om je verder te helpen!

Institutenweg 6
7521 PK Enschede

088 - 773 25 87