beoordeeld met een 8.2

Speakup is erbij: Bedrijvendagen Twente 2017

Kom jij kennismaken?
De Bedrijvendagen Twente biedt een grote diversiteit aan activiteiten. Op 1 maart komt Speakup naar de Carrièrebeurs – tijdens de Bedrijvendagen Twente – om JOU te ontmoeten!Diverse collega’s staan hier voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Lijkt het je leuk om eens laagdrempelig en vrijblijvend kennis te maken met ons? Dan is de Carrièrebeurs een goede plek om naar toe te gaan. Dus, ben je opzoek naar een (afstudeer)stage, een baan of ben je gewoon aan het oriënteren, kom dan zeker een kijkje nemen! Als aanbieder van telecommunicatie oplossingen zijn wij UNIEK in de regio. Waarom? Vertellen we je graag!

Voor de Carrièrebeurs hoef je je niet in te schrijven, je kunt gewoon langskomen.
Dus, kom je koffie drinken? Volg je neus dan naar onze stand mét Koffiebar, waar de Barista direct een overheerlijk bakje voor je gaat bereiden. We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Kijk in het activiteitenoverzicht of in het Bedrijvendagen boek om te zien welke bedrijven er nog meer komen én op welke dag.
Meer informatie en inschrijven: www.https://www.bedrijvendagentwente.nl/

klaar om te verbinden?

Onze pioniers denken geheel vrijblijvend mee over jouw geschikte telefonie oplossing.

Vraag vandaag een offerte aan

Contactpersoon(Vereist)
Aantal gebruikers in je onderneming(Vereist)

contact opnemen

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Vul hier onderstaande formulier in zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Hoe wil je dat wij contact met je opnemen?

terugbelverzoek

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Laat een terugbelverzoek achter zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.