Business Festival 2017 – Vliegbasis Twenthe

Nieuws

‘Wat ons aanspreekt aan het Business Festival is het ondernemende en persoonlijke karakter”, vertelt Giuseppe Levatino, commercieel manager van Speakup. ,,Wij zijn strategisch partner geworden voor het ICT-plein. Dit betekent dat wij als specialist in moderne telecommunicatie binnen ons netwerk op zoek gaan naar partijen die expert zijn in hun vakgebied en die kennis willen delen met de festivalbezoekers. Denk aan onderwerpen als big data en the internet of things. Wat kun je hier als ondernemer mee en hoe kun je er effectief gebruik van maken met het oog op de toekomst? Daarover zal het gaan.’ vertelt Giuseppe Levatino.

Steeds meer ondernemers hebben last van information overload. Florian Overkamp van Speakup geeft op 20 april om 16:45 uur een aantal handvatten om de touwtjes weer in handen krijgen.

Alientrick, Randstad, ABN Amro en Speakup zijn Strategisch Partner tijdens de eerste editie van dit volledig nieuwe festival. Bezoekers zijn vanaf 14.00 uur welkom voor een doorlopend middag- en avondprogramma met echte ondernemersverhalen, regionale helden, nieuwe inzichten, onverwachte ontmoetingen en kennissnacks van regionale en (inter)nationale bodem. Het inhoudelijke programma duurt tot 20.00 uur. Het festival kent echter 21.00 uur als definitieve eindtijd.

Meer informatie over het Business Festival 2017 vind je op Facebook en op www.businessfestival2017.nl

Download hier het volledige programma van Business Festival 2017

Geschreven door: admin op 05 apr. 2017

ervaar onze service

Nu al overtuigd? Benieuwd hoe onze oplossingen jou voordeel op gaan leveren?

Heb je andere vragen voor ons die we mogen beantwoorden? Laat gerust je telefoonnummer achter, zodat we je terug kunnen bellen om je verder te helpen!

Institutenweg 6
7521 PK Enschede

088 - 773 25 87