beoordeeld met een 8.2

Business Festival 2017 – Vliegbasis Twenthe

‘Wat ons aanspreekt aan het Business Festival is het ondernemende en persoonlijke karakter”, vertelt Giuseppe Levatino, commercieel manager van Speakup. ,,Wij zijn strategisch partner geworden voor het ICT-plein. Dit betekent dat wij als specialist in moderne telecommunicatie binnen ons netwerk op zoek gaan naar partijen die expert zijn in hun vakgebied en die kennis willen delen met de festivalbezoekers. Denk aan onderwerpen als big data en the internet of things. Wat kun je hier als ondernemer mee en hoe kun je er effectief gebruik van maken met het oog op de toekomst? Daarover zal het gaan.’ vertelt Giuseppe Levatino.

Steeds meer ondernemers hebben last van information overload. Florian Overkamp van Speakup geeft op 20 april om 16:45 uur een aantal handvatten om de touwtjes weer in handen krijgen.

Alientrick, Randstad, ABN Amro en Speakup zijn Strategisch Partner tijdens de eerste editie van dit volledig nieuwe festival. Bezoekers zijn vanaf 14.00 uur welkom voor een doorlopend middag- en avondprogramma met echte ondernemersverhalen, regionale helden, nieuwe inzichten, onverwachte ontmoetingen en kennissnacks van regionale en (inter)nationale bodem. Het inhoudelijke programma duurt tot 20.00 uur. Het festival kent echter 21.00 uur als definitieve eindtijd.

Meer informatie over het Business Festival 2017 vind je op Facebook en op www.businessfestival2017.nl

Download hier het volledige programma van Business Festival 2017

klaar om te verbinden?

Onze pioniers denken geheel vrijblijvend mee over jouw geschikte telefonie oplossing.

Vraag vandaag een offerte aan

Contactpersoon(Vereist)
Aantal gebruikers in je onderneming(Vereist)

contact opnemen

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Vul hier onderstaande formulier in zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Hoe wil je dat wij contact met je opnemen?

terugbelverzoek

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Laat een terugbelverzoek achter zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.