beoordeeld met een 8.2

Blog | 5x blogs en artikelen uit 2019

In 2019 hebben we ons voor een groot deel beziggehouden met privacy, security maar ook met de vrijheid van verschillende onderwerpen. Daarom zijn er afgelopen jaar artikelen en blogs geschreven om hier zelf van te leren, maar ook om jullie te informeren. In dit artikel lichten we onze interessantste stukken uit 2019 uit, voordat 2020 begint!

De blogs uit 2019:

  1. Blog | Security in ons DNA 

Deze blog is geschreven door onze Security Officer, Jarno Beumer. Hij vertelt in het stuk over het onderwerp beveiliging en hoe Speakup hiermee omgaat. Daarnaast geeft hij meer informatie over onze kernwaarden. Waarom zijn deze belangrijk en hoe werken we hier elke dag opnieuw mee?

security privacy dna technologie

  1. Artikel | Speakup: de flexibele telecomoplossing 

Rick Sulman, onze CEO, vertelt in dit artikel meer over de technische achtergrond van Speakup. Ook vertelt hij over hoe wij ons onderscheiden van andere VOIP-aanbieders. Kortom, een interessant stuk waarin ook een tipje van de sluier wordt opgelicht over onze toekomstplannen.

speakup flexibele telecom oplossing zakelijke telefonie

  1. Blog | Hoe je de impact van een 112-storing eenvoudig kunt verkleinen? 

In juni was er een storing bij KPN. 112 was tijdelijk niet bereikbaar en dat creëerde een gevaarlijke situatie. In deze blog nemen we je mee in de impact van een storing. Verder vertellen we hoe de problemen beperkt kunnen worden. Dit stuk is tot stand gekomen in samenwerking met Mark Vletter en zijn collega’s van Voys.

Blog

  1. Blog | Bereikbaar tijdens vakanties? Kies voor vrijheid!

Tegenwoordig kunnen we overal en altijd bereikbaar zijn, maar de vraag is of we wel continu bereikbaar willen zijn. Uit een onderzoek blijkt dat een derde van ondervraagden doorwerkt in vakanties. Hoe kan je nou kiezen voor vrijheid met hedendaagse technologie? Daar lees je meer over in deze blog.

Vakantie vrijheid telefonie mail

  1. Interview | Speakup Reporting: Bereikbaarheid verbeteren door telefoniedata 

Onlangs hebben we een nieuwe oplossing geïntroduceerd. Speakup Reporting geeft je meer inzicht in je telefonie en helpt je bij het verbeteren hiervan. In dit interview met onze technische consultant Jan Roks krijg je meer informatie over de tool en bijbehorende achtergrond.

interview reporting speakup

Toekomst

In 2019 hebben we ons voor een groot deel beziggehouden met privacy, security maar ook de vrijheid van mensen in een wereld omringd door technologie. Dit zijn onderwerpen die de komende jaren zullen blijven spelen. Privacy, security en vrijheid hebben invloed op alles en iedereen. Wij kijken terug op een succesvol 2019 waarin we veel hebben geleerd van onszelf, maar zeker ook van anderen. Op naar een verfrissend 2020!

klaar om te verbinden?

Onze pioniers denken geheel vrijblijvend mee over jouw geschikte telefonie oplossing.

Vraag vandaag een offerte aan

Contactpersoon(Vereist)
Aantal gebruikers in je onderneming(Vereist)

contact opnemen

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Vul hier onderstaande formulier in zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Hoe wil je dat wij contact met je opnemen?

terugbelverzoek

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Laat een terugbelverzoek achter zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.