beoordeeld met een 8.2

Bier, burgers en Bratwürst: Speakup does Düsseldorf

Een verslag van ons jaarlijkse bedrijfsuitje.

Hoogste tijd voor een teambuilding! Vrijdag 7 juni hebben we het werk achter ons gelaten en zijn met ons team afgereisd naar Düsseldorf, voor een bedrijfsuitje dat iedereen zich nog lang zal herinneren!

Volg gas van start

Onze eerste bestemming? Cosmo Sports Düsseldorf. Hier verzamelden we ons voor een mix van spanning, plezier en teambuilding. Terwijl de eerste groep zich in het zweet werkte tijdens een zeer competitief potje Bubble-voetbal werd er in de andere groep gericht op elkaar geschoten met pijl en boog, tijdens een spelletje Arrowtag. (Uiteraard waren de tips van de pijlen gemaakt van schuimrubber😉)

Muziekquiz

Na de keiharde inspanning was het fysieke gedeelte voorbij en werd het tijd om de hersenspieren aan te spannen met gezamenlijke potje Hitster, een muziekquiz. Maar daarvoor mochten we na een korte wandeling even relaxen en de maag vullen tijdens een heerlijke picknick op een kleedje in het park. We hadden overigens ontzettend geluk met het weer, want het zonnetje scheen volop tijdens ons uitje!

Inchecken & opfrissen

Hierna vertrokken we richting het centrum van de stad om ons te melden bij het hotel. Na ontvangst van de kamersleutels schoot iedereen naar de lift om zich snel op te frissen, want we hadden bijtijds gereserveerd bij het restaurant voor een lekkere maaltijd.

Pubcrawl time!

Nadat we deze bodem hadden gelegd, hoefden we nog maar een klein stukje te lopen voor de volgende activiteit. We werden namelijk in het uitgaanscentrum van Düsseldorf opgewacht door twee bargidsen voor een pubcrawl! Je begrijpt: het werd een latertje.

The day after

We hadden deze zaterdagochtend geen activiteiten, zodat iedereen even de tijd had om op krachten te komen. Nadat we waren uitgecheckt bij het hotel vertrokken we richting Oberhausen voor de laatste activiteit, namelijk: Topgolf!Hier heeft het team verdeeld over drie “Bays” genoten van elkaars swingkunsten, terwijl we ruim werden voorzien van heerlijke drankjes en hapjes.

Om 16:00 uur was het Speakup-uitje alweer voorbij en vertrokken we richting Nederland. We kijken terug op een zeer geslaagd teambuilding weekend waar niet alleen de onderlinge banden zijn aangehaald, maar waar vooral enorm werd gelachen!

klaar om te verbinden?

Onze pioniers denken geheel vrijblijvend mee over jouw geschikte telefonie oplossing.

contact opnemen

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Vul hier onderstaande formulier in zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Hoe wil je dat wij contact met je opnemen?

terugbelverzoek

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Laat een terugbelverzoek achter zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Vraag vandaag een offerte aan

Contactpersoon(Vereist)
Aantal gebruikers in je onderneming(Vereist)