Blog | Bereikbaarheid en telefonie in het dagelijkse leven

Blog

Technologie is tegenwoordig niet meer weg te denken. Vooral telefoons zijn een belangrijk onderdeel van ons dagelijkse leven. Bereikbaarheid is dan ook iets wat je zelf in handen wilt hebben. Je wilt immers niet altijd bereikbaar zijn, vooral niet in je vrije tijd. Maar hoe zorg je er nou voor dat je zelf kunt kiezen wanneer mensen jou bellen of juist niet? Wat is de juiste telefoon oplossing? En hoe houd je relaties tevreden? Wees gerust, wij hebben enkele tips voor je zodat je niet in het diepe valt.

  1. Zorg binnen jouw bedrijf voor een belplan. Hiermee kan je precies instellen wanneer jij bereikbaar bent. Dit is voordelig voor jou, omdat jij dan je tijd kan indelen zoals jij wilt. Maar ook voor je relaties, want zij bellen nu op tijden dat het jou uitkomt.
  2. Houd je telefonie bij elkaar. Integreer je vaste en mobiele telefoon tot één apparaat. Op deze manier ben je bereikbaar op elke plek en kan je vanaf elk apparaat bellen (bijvoorbeeld met de Speakup App). Ook heb je zo maar één abonnement, waardoor de bedrijfstelefonie beheersbaar wordt.
  3. Meet alle belgerelateerde activiteiten. Hiermee bedoelen we dat je inzicht moet krijgen in jouw belactiviteit. Maak gespreksverkeer inzichtelijk door de beschikbaarheid op basis van de inkomende, uitgaande en interne telefonieverkeer te meten. Zo kan je je beschikbaarheid elke keer weer verbeteren. Goed voor jezelf en voor je relaties.
  4. Laat een oplossing op maat maken. Geen enkel bedrijf of organisatie is hetzelfde. Dit geldt ook voor het belverkeer. Iedereen maakt op zijn of haar eigen manier gebruik van telefonie. Wij helpen je hier graag bij.

We hopen dat je iets aan deze tips hebt. Bereikbaarheid is in het dagelijkse leven een ingewikkelde kwestie, maar voor elk probleem is een oplossing. Mocht je er nou niet uitkomen? Neem dan vooral contact met ons op zodat we je kunnen helpen. Dat is tenslotte wat wij bij Speakup het liefste doen!

Geschreven door: Lara Bijen op 11 jul. 2019

ervaar onze service

Nu al overtuigd? Benieuwd hoe onze oplossingen jou voordeel op gaan leveren?

Heb je andere vragen voor ons die we mogen beantwoorden? Laat gerust je telefoonnummer achter, zodat we je terug kunnen bellen om je verder te helpen!

Institutenweg 6
7521 PK Enschede

088 - 773 25 87