beoordeeld met een 8.2

Blog | Bereikbaarheid en telefonie in het dagelijkse leven

Technologie is tegenwoordig niet meer weg te denken. Vooral telefoons zijn een belangrijk onderdeel van ons dagelijkse leven. Bereikbaarheid is dan ook iets wat je zelf in handen wilt hebben. Je wilt immers niet altijd bereikbaar zijn, vooral niet in je vrije tijd. Maar hoe zorg je er nou voor dat je zelf kunt kiezen wanneer mensen jou bellen of juist niet? Wat is de juiste telefoon oplossing? En hoe houd je relaties tevreden? Wees gerust, wij hebben enkele tips voor je zodat je niet in het diepe valt.

  1. Zorg binnen jouw bedrijf voor een belplan. Hiermee kan je precies instellen wanneer jij bereikbaar bent. Dit is voordelig voor jou, omdat jij dan je tijd kan indelen zoals jij wilt. Maar ook voor je relaties, want zij bellen nu op tijden dat het jou uitkomt.
  2. Houd je telefonie bij elkaar. Integreer je vaste en mobiele telefoon tot één apparaat. Op deze manier ben je bereikbaar op elke plek en kan je vanaf elk apparaat bellen (bijvoorbeeld met de Speakup App). Ook heb je zo maar één abonnement, waardoor de bedrijfstelefonie beheersbaar wordt.
  3. Meet alle belgerelateerde activiteiten. Hiermee bedoelen we dat je inzicht moet krijgen in jouw belactiviteit. Maak gespreksverkeer inzichtelijk door de beschikbaarheid op basis van de inkomende, uitgaande en interne telefonieverkeer te meten. Zo kan je je beschikbaarheid elke keer weer verbeteren. Goed voor jezelf en voor je relaties.
  4. Laat een oplossing op maat maken. Geen enkel bedrijf of organisatie is hetzelfde. Dit geldt ook voor het belverkeer. Iedereen maakt op zijn of haar eigen manier gebruik van telefonie. Wij helpen je hier graag bij.

We hopen dat je iets aan deze tips hebt. Bereikbaarheid is in het dagelijkse leven een ingewikkelde kwestie, maar voor elk probleem is een oplossing. Mocht je er nou niet uitkomen? Neem dan vooral contact met ons op zodat we je kunnen helpen. Dat is tenslotte wat wij bij Speakup het liefste doen!

klaar om te verbinden?

Onze pioniers denken geheel vrijblijvend mee over jouw geschikte telefonie oplossing.

krijg inzicht in je bereikbaarheid

Fijn dat je met ons in contact wilt komen. Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Speakup richt zich op zakelijke telefonie; wij nemen dus geen particulieren in behandeling.
contactpersoon(Vereist)

contact opnemen

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Vul hier onderstaande formulier in zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Hoe wil je dat wij contact met je opnemen?

terugbelverzoek

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Laat een terugbelverzoek achter zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.