beoordeeld met een 8.2

bellen via microsoft teams

Ontdek totale vrijheid door je zakelijke telefonie te koppelen aan Microsoft Teams. Ook mogelijk in combinatie met onze Vast&Mobiel integratie!

totale vrijheid met vast&mobiel

Zakelijk telefonie met Microsoft Teams. Klinkt goed toch? Ga voor totale vrijheid en combineer bellen via Teams met onze Vast&Mobiel Integratie.

  • Met deze Vast&Mobiel integratie schakel je makkelijk van vaste telefoon naar smartphone en blijf je onderdeel van je telefooncentrale. Hierdoor ben je altijd en overal bereikbaar op je zakelijke vaste nummer en niet gebonden aan een vaste werkplek.
  • Doordat je mobiel ook onderdeel is van de telefooncentrale ben je ook onderweg of thuis voorzien van alle functionaliteiten zoals op kantoor.

intergraties

Een koppeling met je klantendatabase of een overzicht van je wachtrijen. Snel en makkelijk geregeld met onze integraties.

vrijheid

Doordat je telefooncentrale via het internet overal bereikbaar is, heb jij vrijheid in waar en wanneer je bereikbaar bent.

flexibel

Opschalen en afschalen vereist geen nieuwe apparatuur. Richt je virtuele telefooncentrale eenvoudig in via een webpagina.

ontdek wat bij jouw bedrijf past

wil je met ons praten over microsoft teams als telefooncentrale? Dat kan!

Bridge

meer voordelen

Hoe handig is het om te communiceren via één platform, intern en extern. Teams geeft je namelijk de mogelijkheid om te bellen. Waarom zou je dit willen?

  • Alle communicatie binnen één platform;
  • Betere samenwerking binnen jouw bedrijf;
  • Toekomstbestendig, want Microsoft blijft het platform ontwikkelen;
  • Kosten besparen, want je hebt geen losse telefooncentrale meer nodig.

aansluiten is zo geregeld

1

kom in contact

Geen vraagstuk is ons te ingewikkeld en geen VoIP omgeving is ons te groot. Onze experts kennen de markt, de mogelijkheden en ons partnernetwerk.  Neem vrijblijvend contact met ons op. Zo krijg je de juiste expert die kan adviseren wat voor jouw bedrijf en je mensen het beste werkt. Bel +31 (0)88 – 773 25 85 of stuur een mail.

2

we komen langs

Nadat we een grondige analyse van de behoeften van jouw organisatie hebben gemaakt ontvang je een op maat gemaakte offerte. Bij de overstap hoef je je geen zorgen te maken over technische details, zoals nummerbehoud, het ontwerpen van nummerplannen en het instellen van je telefooncentrale. Wij nemen al deze taken van je over. Bij Speakup maak je zorgenloos de overstap over naar onze robuuste dienstverlening.

3

zorgeloos bellen

Je kunt nu gaan genieten van alle voordelen van je nieuwe virtuele telefooncentrale! Zo kan je bellen via verschillende apparaten, met je mobiel, vast toestel of computer/laptop jij hebt de keuze. Koppel desgewenst met Speakup CTI eenvoudig je telefonie aan andere systemen, waardoor je werkdag stukken efficiënter verloopt. Dankzij de flexibiliteit van een telefooncentrale in de cloud kun je eenvoudig op- en afschalen en omdat je geen fysieke centrale nodig hebt bespaar je ook in je kosten.

complete voip telefonie, geheel samen te stellen naar wens

klaar om te verbinden?

Onze pioniers denken geheel vrijblijvend mee over jouw geschikte telefonie oplossing.

terugbelverzoek

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Laat een terugbelverzoek achter zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Vraag vandaag een offerte aan

Contactpersoon(Vereist)
Aantal gebruikers in je onderneming(Vereist)

contact opnemen

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Vul hier onderstaande formulier in zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Hoe wil je dat wij contact met je opnemen?