beoordeeld met een 8.2

097-nummers voor Mobiel Internet

Korte Introductie

Momenteel zijn meer dan 80% van alle beschikbare 06-nummers uitgegeven. De komende jaren wordt een explosieve groei verwacht in het aantal mobiele data-aansluitingen en daarom heeft de overheid een nieuwe, 12-cijferige nummerreeks in gebruik genomen. Met de komst van deze nieuwe 097 nummers, wordt mobiele datacommunicatie gescheiden van mobiele spraakcommunicatie.

Steeds meer apparatuur maakt gebruik van mobiele datacommunicatie en communiceert door middel van een SIMkaart. Denk aan mobiel internet op je tablet of laptop, maar ook aan mobiele data gekoppeld aan liftinstallaties, snoep- en frisdrankautomaten, OV-chipkaart systemen, mobiele reisinformatie in het openbaar vervoer, navigatiesystemen en allerlei andere mobiele apparatuur met Mobiel Internet, waar je niet mee wilt of kunt bellen. Met de introductie van de 12-cijferige 097 nummers wordt dit tekort ondervangen. Iedereen met enkel en alleen Mobiel Internet op een mobiel apparaat krijgt hiermee te maken.

Graag informeren we je over dit feit, maar helpen we je ook graag om jouw introductie met de 097-nummers soepel en eenvoudig te laten verlopen. Je er merkt hoogstwaarschijnlijk niks van dat jouw mobiele datatoepassing gebruik gaat maken van een 097-nummer.

Op het nummer na verandert er niets, je kunt nog steeds gebruik maken van je Mobiele data-verbinding. Jouw nummer verandert pas op het moment dat je je abonnement gaat vernieuwen of verlengen. Tot die tijd blijf je gebruik maken van het “oude” 06-nummer waarmee je nu aangesloten bent.

Meer informatie over deze wijziging?
Bekijk dan de veelgestelde vragen op onze FAQ pagina.

klaar om te verbinden?

Onze pioniers denken geheel vrijblijvend mee over jouw geschikte telefonie oplossing.

Vraag vandaag een offerte aan

Contactpersoon(Vereist)
Aantal gebruikers in je onderneming(Vereist)

contact opnemen

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Vul hier onderstaande formulier in zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Hoe wil je dat wij contact met je opnemen?

terugbelverzoek

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Laat een terugbelverzoek achter zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.