beoordeeld met een 8.2

ons verhaal

hoe ziet de wereld eruit?

De wereld van technologie is continu in beweging. Wat vandaag nog gehyped wordt, is morgen alweer ouderwets. En wat vandaag nog onmogelijk is, kan morgen al gerealiseerd zijn. Door het internet en andere nieuwe technologieën verandert de wereld. Die wordt kleiner, sneller en complexer. Dat biedt meer mogelijkheden, maar er ontstaan ook nieuwe vraagstukken: wat heeft de Metaverse voor ons in petto? Wat is de impact van de vervanging van mensenwerk door Artificial Intelligence? Hoe communiceren jongeren met elkaar, onze toekomstige medewerkers én klanten? Wat is de impact van deze ontwikkelingen op onze aardbol? Hoe kunnen we duurzaam omgaan met onze aarde? Hoe zorgen we ervoor dat de grote partijen niet te veel macht krijgen? Al die technologische ontwikkelingen, wat voor impact hebben die op onze vrijheid? Welke keuzes kunnen wij nog echt zelf maken en welke worden er al voor ons genomen?

Een gecompliceerde wereld en daar maken wij, als Speakup, onderdeel van uit. Sterker nog, wij willen de status quo doorbreken. Niet door te rebelleren, maar door andere werkwijzen en mogelijkheden te laten zien. Door nieuwe wegen te bewandelen en te onderzoeken. Met altijd onze klant in het achterhoofd. We nemen haar mee op reis zodat zij de beste keuze kunnen maken. Als pionier verkennen wij samen met anderen nieuwe mogelijkheden, durven we risico’s te nemen en zoeken we de grenzen op van wat technisch haalbaar is.

wat is onze ideale wereld?

Wij vinden dat (keuze)vrijheid een gemeengoed is dat beschermd moet worden. Zelf beslissen welke oplossingen het beste passen bij jouw eigen behoefte. Dat betekent dus dat er ook meerdere opties in de markt te vinden moeten zijn. Klanten moeten de mogelijkheid en ruimte hebben om verschillende oplossingen te gebruiken voor dat ene vraagstuk.  En daar ligt onze kracht.

Wij willen miljoenen mensen met elkaar verbinden met volledig gestandaardiseerde protocollen op basis van (bij voorkeur) open source zodat al die mensen de best passende oplossing kunnen vinden voor hun eigen specifieke situatie. Waarbij goede beveiliging, hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid de norm zijn.

In onze ideale wereld ben jij niet alleen zelf de regisseur, maar ook de controleur van jouw eigen data. Jij bent ten slotte de eigenaar van jouw data, toch?! Het is jouw eigendom, vinden wij!

wat doen wij dan?

Keuzevrijheid, dat vinden wij heel belangrijk. Actief bewaken we het (tele-/cloud-)communicatielandschap en als we iets zien dat niet door de beugel kan, laten we van ons horen. Onze maatschappelijke betrokkenheid is groot en uit zich niet alleen in beschermen van de vrijheid van iedereen. Naast het vervullen van een voortrekkersrol in privacy- en security vraagstukken zijn we ons ook bewust van de enorme impact die de technologische industrie heeft op onze aarde. Ook daar willen we goed voor zorgen. Niet alleen voor nu maar ook voor toekomstige generaties. 

Keuzevrijheid, we streven daar niet alleen naar in onze eigen oplossingen voor onze klanten. Ook de keuzevrijheid voor onze medewerkers vinden wij erg belangrijk. Samenwerken met collega’s, tijds- en plaats onafhankelijk. Werken waar en wanneer het jou het beste uitkomt. Sport jij liever aan het einde van middag en wil je ’s avonds nog een paar uur werken? Doen! Dat moet volgens ons gewoon kunnen.

wat is onze kracht?

Wij zijn in staat om oplossingen te bouwen, te combineren en aan elkaar te knopen. En dat is maatwerk. Een puzzel die we samen met onze klanten graag willen oplossen. We hebben een fundament gecreëerd waarop verder gebouwd kan worden, genaamd SpeakHub. Onze eigen oplossingen kunnen daar natuurlijk aan gekoppeld worden, maar ook de al gebruikte oplossingen van de klant.

hoe pakken wij het aan?

Dat doen wij met een zeer gemotiveerd team dat zich verantwoordelijk voelt, niet alleen voor onze oplossingen, maar ook voor de benodigde infrastructuur. Doordat we zelf een netwerk hebben gebouwd waar onze oplossingen op draaien, hebben we meer controle. Een oprichter die aan de wieg van VoIP heeft gestaan, samen met een aantal andere medewerkers, zorgen voor een bak aan ervaring en kennis. Toch weten wij ook dat we niet alle wijsheid in pacht hebben en werken we graag samen met gelijkgestemden.

tot slot

Wij willen samen met onze klanten in deze complexe wereld op zoek gaan naar oplossingen die passen bij hun eigen specifieke situatie en vraagstuk. En zorgen ervoor dat de keuzevrijheid van eenieder, hierin zoveel mogelijk gewaarborgd wordt.

Vraag vandaag een offerte aan

Contactpersoon(Vereist)
Aantal gebruikers in je onderneming(Vereist)