beoordeeld met een 8.2

097 nummer

Een 097-nummer is een speciaal soort nummer. Het zijn geen regiogebonden nummers, maar dienen als vervanging voor 06-nummers. Er zijn namelijk bepaalde elektronische communicatiediensten waarbij 06-nummers niet mogen worden gebruikt.

intergraties

Een koppeling met je klantendatabase of een overzicht van je wachtrijen. Snel en makkelijk geregeld met onze integraties.

vrijheid

Doordat je telefooncentrale via het internet overal bereikbaar is, heb jij vrijheid in waar en wanneer je bereikbaar bent.

flexibel

Opschalen en afschalen vereist geen nieuwe apparatuur. Richt je virtuele telefooncentrale eenvoudig in via een webpagina.

ook een 097-nummer aanvragen?

Wil jij een 097-nummer aanvragen voor jouw diensten? Laat hier gerust je naam, e-mailadres en eventueel je telefoonnummer achter, zodat wij contact met je kunnen opnemen!

de meest complete voip oplossing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip .

Speakup app

Belgroepen

Keuzemenu

Statistieken

Vast op mobiel

Belplan

Meeluisteren

Wachtmuziek

Webphone

Conference

Meldingen

CRM koppeling

Online beheer

Filters

Naamherkenning

Wachtrij

waarom een 097-nummer?

Een 097-nummer wordt voornamelijk gebruikt voor machine-to-machine communicatie. Dus door apparaten die informatie verzamelen en automatisch doorzenden naar een ander apparaat. Denk aan slimme energiemeters, navigatiesystemen, dongels en e-readers. Waarom zou jij een 097-nummer gebruiken?

 • Communicatie tussen verschillende apparaten, waarbij oproepen niet aan de orde komen;
 • Voor mobiele data-only aansluitingen.

voor wie is een 097-nummer?

Een 097-nummer is dus voor communicatie tussen apparaten waarvan het nummer niet of automatisch wordt opgeroepen. De overheid heeft besloten dat hiervoor geen 06-nummers meer mogen worden ingezet. Waarom? Anders hebben we in de toekomst een tekort aan 06-nummers. Wat voor aansluitingen krijgen dan een 097-nummer?

 • Machine to Machine (M2M)
  Zelfstandig werkende apparaten die automatisch met elkaar communiceren. Bijvoorbeeld: slimme energiemeters, navigatiesystemen, dongels voor mobiel internet op laptops, e-readers en bloeddrukmeters.
 • Machine to Human (M2H)
  Zelfstandig werkende apparaten. Bijvoorbeeld: beveiligings- of alarmsystemen die het beveiligingsbedrijf bellen, auto’s die na een aanrijding het alarmnummer bellen.
 • Human to Machine (H2M)
  Zelfstandig werkende apparaten die iemand op afstand instelt. Bijvoorbeeld: beveiligingscamera’s en thermostaten.
 • Human to Human (H2H)
  Verbindingen waarbij mensen met 1 druk op de knop een geprogrammeerd nummer kiezen om met anderen te communiceren. Bijvoorbeeld: telefoons in liften voor automatische verbinding met een hulpdienst, tablets die alleen sms’jes, apps en e-mails versturen

complete voip telefonie, geheel samen te stellen naar wens

klaar om te verbinden?

Onze pioniers denken geheel vrijblijvend mee over jouw geschikte telefonie oplossing.

Vraag vandaag een offerte aan

Contactpersoon(Vereist)
Aantal gebruikers in je onderneming(Vereist)